Citat Postat în original de Pancu Vezi Post

Concluzia, din punctul meu de vedere, este ca nu se poate face o generalizare. Totul depinde de asteptarile pe care le ai de la articolele respective, de calitatea lor.
Mi-am adus aminte de o comanda de aici de pe Seopedia, client serios, care voia chiar ceva bun pe nisa IMM vs PFA. Fiind contabil si bazat pe ce gasesc repede pe net am facut un articol bun zic eu - doar ca nefiind bine documentat si pus la zi a fost respins [ cu notite pentru fiecare lucru care nu era ok ]. A iesit prost pentru ca am vrut sa termin repede si nu am verificat din surse de incredere ci de pe bloguri si site-uri care "pretindeau" ca spun corect ceea ce spun. deci de acord cu Pancu, nu totul se poate face in 30 de minute sau cu inspiratie de pe alte site-uri.

@ Haotic: As opta sa angajez - daca am cu ce plati - la un salariu de minim 2000 lei net, omul daca scrie zilnic nu doar cand gaseste un client, va deveni din ce in ce mai bun, daca gasesti clienti permanenti care sa-i asigure salariul, in timp vei iesi mult mai bine decat cu freelanceri la nimereala. Parerea mea.