Pagina 13 din 13 PrimulPrimul ... 3111213
Rezultate 121 la 126 din 126

Subiect: Scriu articole - Romana, Engleza, Franceza, Germana

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Respect Seopedia pentru ca nu afiseaza reclame
    Respect Seopedia pentru ca pe forum se foloseste un limbaj adecvat fara jicniri
    Respect Seopedia pentru ca isi selecteaza membrii
    Respect Seopedia pentru ca ofera informatii de calitate
    Respect Seopedia pentru ca a reusit sa atraga membrii de calitate care ne impartasesc din cunostinte
    Respect Seopedia pentru ca ai acces la marketplace doar dupa ce ajungi la un anume nivel

Pacat ca am fost penalizat cu 1 punct 30 zile pentru un link de afiliat intr-un post iar domnul petre mai are avatar pe acest forum , pacat ca nici pana acum nu mi-am recuperat banii de la domnul petre, nici articolele, pacat ca inca seopedia il mai are membru pe domnul petre dupa atatea plangeri ale altora, pacat pentru ca seopedia accepta asta, da nu este nimik, pe forumul seopedia ploua cu posturi dupa ce domnul petre a dat un anunt, creste continutul seopedia, azi am mai scris si eu un post .

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    95

Implicit

Petre a ramas membru pana la clarificarea situatiei: aka returnarea banilor. Inchiderea postarii si banarea userului nu rezolva problema: voi ramaneti cu banii luati si cu problema nerezolvata.

Posteaza aici ce ai facut ca sa iti recuperezi banii: ai depus plangere, ai facut ceva? Vrei sa faca altii aceste lucruri in numele tau?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

i-am cerut telefonic si mail repetate articolele sau banii , au trecut mult de atunci. Probabil asteptati sa vin cu hartia de la judecatorie prin care am castig de cauza sa il banati? Chiar nu sunt de ajuns sesizarile celor care au postat aici-> ca il credeti pe domnul petre ca are dreptate si zecile de membrii care au ramas cu sume frumusele furate nu ii credeti? Nu o sa imi pierd benzina pana la judecatorie , toate taxele judecatoresti, probabil o gramada de timp, ca sa mi recuperez ulterio banutii dar nici asta nu e sigur. Nu va acuz ca a impartit banii cu adminii seopedia dar ca are pile pentru a posta in marketplace e clar ca e manareala, ca inca nu e banat clar ca e manareala romaneasca. Problema e ca el mai are inca libertatea de a activa aici.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    i-am cerut telefonic si mail repetate articolele sau banii , au trecut mult de atunci. Probabil asteptati sa vin cu hartia de la judecatorie prin care am castig de cauza sa il banati? Chiar nu sunt de ajuns sesizarile celor care au postat aici-> ca il credeti pe domnul petre ca are dreptate si zecile de membrii care au ramas cu sume frumusele furate nu ii credeti? Nu o sa imi pierd benzina pana la judecatorie , toate taxele judecatoresti, probabil o gramada de timp, ca sa mi recuperez ulterio banutii dar nici asta nu e sigur.
    Am inteles. Deci vrei ca altii sa iti faca dreptate dar tu nu iti bati capul cu asta.

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    Nu va acuz ca a impartit banii cu adminii seopedia dar ca are pile pentru a posta in marketplace e clar ca e manareala, ca inca nu e banat clar ca e manareala romaneasca.
    Corect. Fiecare moderator isi primeste partea (Dan ia cel mai mult).

Ti-am explicat. Mai e un tepar pe aici, inca nebanat. Probabil ca o sa plece dupa ce se rezolva cu plata. Daca il banez acum, banii sunt pierduti in mod sigur.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@cris

E o chestie psihologica. Dar nu e usor de inteles pentru toata lumea, asa ca o desenez.

Presupunem ca un cetatean este banat si gata. Reactia imediata este sa isi faca alte conturi, sa inceapa iar sa dea tepe.

Asa, acum daca ii lasi contul activ, el nu va rezista sa nu se logheze pe acel cont, mai ales daca primeste un mesaj, o apreciere, o injuratura. Intrand pe cont, ii va putea fi comparat ip-ul cu alte conturi (tot ale lui) si vor putea fi tinute sub control daca e cazul.

Dar e normal sa n-ai incredere in deciziile moderatorilor. Pentru ca ti-au demonstrat de atatea ori ca au gresit. Si ti-ai adus aminte mai ales cand ai luat un punct de penalizare (whatever that means). Fii barbat, asuma-ti punctul de penalizare!

kelt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    30

Implicit

Nici eu nu mi-am primit banii pentru articolele scrise.
    Cu toate astea, că-i banat sau că rămâne membru e fix egal pentru că-și poate face imediat un alt cont, chiar și dacă-l banează cineva.
    Scriu articole în română și engleză.
    Graphic designer: logo, banner, etc.

Pagina 13 din 13 PrimulPrimul ... 3111213

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scriu articole în română și engleză
    De kelt în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 18th October 2023, 18:46
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd May 2011, 13:54
  3. scriu articole in romana, engleza
    De grey10 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2010, 00:25
  4. scriu articole in limba romana, engleza