Colaborez de ceva timp cu Adrian si voi mai colabora, sunt foarte multumit. E foarte promt, nu a ratat niciun termen ba dimpotriva, absolut nicio problema. Recomand !
Colaborez de ceva timp cu Adrian si voi mai colabora, sunt foarte multumit. E foarte promt, nu a ratat niciun termen ba dimpotriva, absolut nicio problema. Recomand !
Am incheiat o colaborare pentru 5 articole cu Xidex si i-am oferit un articol cadou. De asemenea am mai inceput o colaborare cu Dragos Bunea caruia ii scriu aproximativ 7 articole saptamanal. Am facut cateva modificari la preturi, astfel un articol de 500 de cuvinte costa 7 lei iar cele de 300 de cuvinte costa 5 lei.
Plata se face prin transfer bancar la ING sau prin paypal.
Nisele mele preferate sunt urmatoarele: IT (telefoane, tablete, laptopuri, si alte componente PC), Sport, Gastronomie si Turism (cel putin din astea am scris pana acum si mi-au placut). Printre cele mai problematice nise se afla Moda.
Ultima modificare făcută de Adiiii; 30th September 2013 la 21:48.
Ma intereseaza si pe mine un pachet de 10 articole, este inca valabila oferta ?
va rog un pret pt un pachet de 10 articole si un pachet de 20 articole
Multumesc
in cat timp poti scrie 50 de articole din nisa Turism - ghiduri turistice?
Salut Adi, vreau si eu cam 30 de articole până în 500 cuvinte , pe nisa jocurilor online ( flash ) . Trimite-mi o oferta de pret pe pm te rog si spune-mi daca le poti face si daca da cand te poti apuca.
Multumesc .
In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10
Salut Adi!
Mai ai timp de un pachet de 10 bucati 500cuv. pe it/reduceri ?
Multumesc
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Salut Adi,
Dacă mai este de actualitate doresc și eu Pachetul A: 5 Articole până în 450 cuvinte + 3 Articole de 500-700 cuvinte = > 50 Lei. La acest pachet vi se oferă un articol de 700 cuvinte GRATUIT. Repet, dacă este de actualitate aștept un PM și revin cu detalii mai multe detalii, nișa este jocuri online.
Salut Adi,
Daca mai ai loc vreau sa iti dau si eu o serie de articole.
Da-mi un PM cu cateva exemple de articole pe care le-ai facut.
Mersi.
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
V-am trimis tuturor PM.
Cat despre preturi am facut cateva modificari si astfel preturile pachetelor din primul post nu mai sunt valabile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)