confirm cele spuse de rares.
p.s. recomand!
Oferta valabila in continuare pentru cei cu siteuri turistice. Intre timp am creat pe site o sectiune mai putin restrictiva.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Astept in continuare doritori. Intre timp am mai incheiat cateva colaborari.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Valabil in continuare.
Oferta valabila!
Avem o oferta foarte buna pentru cei cu pensiuni sau hoteluri. Pm pentru detalii.
Salut,
Trimite-mi si mie te rog detalii pe PM. Sunt interesat.
Am mai incheiat o colaborare pentru 6 articole cu userul inSecure. Totul a decurs excelent.
Oferta valabila in continuare!
Am colaborat cu Rares. Totul a decurs perfect, dar cum altfel cu un ambasador![]()
Hmm..ar merge o lada de bere
Datorita cererilor foarte multe, preturile devin 10 euro pentru articolele gata scrise si 20 euro pentru cele scrise de noi.
Rog un moderator sa updateze in primul post.
Multumesc!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)