Intrebare adresata celor ce vand advertoriale iar undeva in viitor articolul dispare, desi siteul nu isi modifica structura sau nisa.
Ma uit prin lista mea de backlinkuri si vad cam multe moarte, fara un motiv aparent.
Intrebare adresata celor ce vand advertoriale iar undeva in viitor articolul dispare, desi siteul nu isi modifica structura sau nisa.
Ma uit prin lista mea de backlinkuri si vad cam multe moarte, fara un motiv aparent.
De ce ni verifici direct cu cei care le-au sters?
Nu prea obisnuiecs sa vand articole ca business, dar atunci cand o fac, unul dintre motivele pentru care as sterge un articol/link ar fi ca siteul catre care pointeaza articolul este down, sau pagina catre care face referire returneaza 404. Pentru ca da, nimeni nu te anunta ca siteul nu mai este intretinut sau ca pagina catre care pointa articolul nu mai exista.
Eu personal notific cumparatorul, si il anunt, pentru ca asa mi se pare normal. Asta ar fi unul dintre motive, destul de intemeiat, zic.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Fix asa fac si eu, daca imi raporteaza o luna ca broken link sterg linkul din articol... si mai verific ca articolul sa fie mai vechi de un an....
de asemenea nu am patit eu dar stiu oameni care au patit la mutarea pe alt host sa piarda din articole...
La inactivitatea domeniului nu ma gandisem, e un motiv bun. Si plauzibil, deoarece daca ai multe siteuri care nu necesita prea multa intretinere si-s imprastiate pe zeci de hosturi ai putea ajunge la situatia in care pica unul si nu observi. Depinde de ce masuri isi ia fiecare pentru astfel de situatii, dar la mine sigur asa s-ar intampla
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)