@edgar: Ce spui tu poate fi real in situatia in care magazinul este prost administrat. Pe rand:
- returnarea produsului de catre clienti apare in majoritatea cazurilor atunci cand nu ai aratat/descris corect pe site produsul sau cand comunicarea si modul de a prelucra comenzile sunt defectuase. Ex: nu e normal ca atunci cand trimiti un tricou galben unui client care a comandat unul rosu sa iti fie returnat? Apoi, produsul nu devine nevandabil. Iar referitor la returnarea produselor la furnizori, asta tine de abilitatile tale de negociere.
- stocul care se formeaza - parerea mea este ca un magazin online trebuie sa aiba stocuri. Dar si aceste stocuri le faci, le cresti si le urmaresti in timp.
- banii de rulaj; probleme de plata - aici apare iarasi modul in care este administrat
- uneori gresesc furnizorii - perfect de acord. Dar nu te impiedica nimeni sa lucrezi cu mai multi furnizori.
Pe total, eu cred ca, desi aceste probleme pot apare, depinde mult de organizare si administrare. Daca nu esti sigur ca poti sa acoperi toate etapele mai bine nu te apuca inca.

Răspunde cu citat