M-ar interesa niste statistici ale vanzarilor (pe marci, serii sau modele) laptopurilor in Romania din ultimii ani.
A publicat vreun magazin mai mare sau vreun importator asemenea statistici ?
Nu cer cifre exacte, macar niste topuri de acum 2-3 ani.
M-ar interesa niste statistici ale vanzarilor (pe marci, serii sau modele) laptopurilor in Romania din ultimii ani.
A publicat vreun magazin mai mare sau vreun importator asemenea statistici ?
Nu cer cifre exacte, macar niste topuri de acum 2-3 ani.
tu ai publica asemenea statistici daca ai avea un magazin (virtual sau nu) ?
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
nu, dar nu trebuie sa fie oficiale, chestiile astea se afla macar din vorba in vorba, din observarea pietei etc. Nu m-a interesat in trecut asta si vreau sa ma pun la curent.
lol... studiile de genul se platesc cu bani grei.
da dar eu nu vroiam studii si statistici pentru un manager de marketing sau vanzari al unei firme concurente, doar asa un top din "auzite".
Gata numai vreau nimic
-closed-
Tot ce e ieftin se vinde foarte bine. Chestia asta ar trebui sa-ti dea suficiente informatii.
Lucian
Ca sa nu ramana mort topicul, din greseala am gasit niste statistici din presa
Conform IDC (International data corporation) vanzarile pe 2006 : 140.000 notebook-uri, iar in 2007 se estimeaza la 210.000 unitati.
Topul vanzarilor in al doilea trimestru 2007 , in ordine :
1.Dell 2. Fujistu Siemens , Hp, Toshiba, Asus.
Fujistu a fost 3 ani la rand lider de piata (2003-2006) pe piata autohtona.
Pentru mai multe cifre puteti citi articolul Vanzarile de notebook-uri urca fara oprire | Piata IT&C | Ziarul Financiar
un articol despre Acer Acer vrea sa devina nr. 1 pe piata de notebook-uri dupa ratarea obiectivului in 2006 - Stiri din IT & C pe Wall-Street
Ultima modificare făcută de B3aT; 21st November 2007 la 21:22.
Laptopurile mai scumpe de 2000 de euro nu se cauta , in timp ce alea bune mai ieftine de 500 de euro , nu prea sunt bune la nimic !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)