Ce parere aveti despre LiveCart Demo - LiveCart - Shopping Cart Software
As dori ceva de genu :
Este bun pentru ca ...
Nu este bun pentru ca ...
Multumesc anticipat.
Ce parere aveti despre LiveCart Demo - LiveCart - Shopping Cart Software
As dori ceva de genu :
Este bun pentru ca ...
Nu este bun pentru ca ...
Multumesc anticipat.
Seamana foarte mult cu engine-ul Amazon. (nu m-am decis inca daca e bine sau rau).
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Este slab pentru un ecommerce engine pe bani. La banii astia poti gasi mai bun.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Un foarte bun shopingcart este X-cart. Vad ca e folosit de multe siteuri de pe la noi, e ieftin, si am inteles ca e si usor customizabil.
X-cart e mai bun decat CS-cart. Dar dupa cum se misca CS, acest lucru nu va mai dura mult. Daca as fi in locul tau acum, asa aleger CS.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Nu merge cu Opera . O limitare majora faptul ca backendul merge doar cu mozilla. Ma asteptam sa vad o aplicatie XUL in cazul asta. Backendul se misca cam greu si nu cred ca e de la hoster ca frontendul se misca bine.
Interfata este prietenoasa in sensul ca ai acces rapid la diverse optiuni si meniurile nu sunt stufoase.
O intrebare pentru cei care au magazine online sau au creat scripturi pentru asa ceva: de cate ori ati avut nevoie de traduceri? Mi se pare un feature care aduce overhead fara a satisface o nevoie reala: ce magazin online cu livrare in multe tari doreste un script de 200$? Parerea mea...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)