1 out of 1 members found this post helpful.
Ai înțeles bine cum funcționează sistemul.
1. De preferat ar fi ceva forma juridica plătitoare de TVA. Furnizorii tăi cu siguranță o să fie plătitori de TVA, iar ție o factureze cu TVA. Este posibil si daca nu ești plătitor, doar că e mai dificil în conta si e mai complicat când emiți tu facturile către clienți.
2. Tu te ocupi de asta. Tu trimiți awb către furnizor si faci comanda la curier să ridice coletul. Factura se poate trimite pe mail, nu este necesar să fie inclusă în colet.
3. Pe ce nisa te interesează? Dacă vrei pt copii îți recomand eu câțiva.
1 out of 1 members found this post helpful.
Factura se poate emite direct de pe site. În funcție de platforma pe care o ai există module de facturare pe care le poți adăuga, sau care vin gata integrate. Totuși, ulterior va trebui să adaugi facturile si intr-un program de contabilitate, sau le dai la contabil si rezolva el mai departe. Ca si program...nu stiu, care ti se pare mai convenabil. Eu am lucrat cu Mentor, însă e cam scumpa licența.
PC trebuie să fie licențiat în caz de control. Nu prea am auzit să primească nimeni amenzi pt calculatoare fără licențe, așa că nu ai motive să faci griji. Părerea mea.
O să îți trimit pm cu furnizorii.