Daca tot e un forum de feedback, imi dau feedback-ul meu despre Emag, care l-am transmis si cuiva de acolo pe mail:

#1. Verific model de notebook pe emag, decid ca imi place unul, sun la emag sa ma interesez.
#2. Vorbesc cu un reprezentant de la vanzari, si timp de 5 minute incerc sa-i spun ca am cont pe Emag, unde am toate datele personale si de firma. Nu intelege, si ma pune sa le repet in telefon. Nu stiu daca este procedura standard asa, dar mi se pare putin aiurea sa trebuiasca sa le repet din nou, cand un search de 2 secunde in backend, ar arata toate datele mele din cont.
#3. Dupa ce dau datele iar, mi se spune ca ma va suna cine, "cel tarziu maine" , "sa mi se confirme daca este pe stoc".
#4. Imi trimite un reprezentant de vanzari un e-mail, 6 ore mai tarziu, si imi spune acolo ca vine Miercuri modelul despre care m-am interesat. Adica peste 6 zile. "Ma va suna cineva" atunci. In e-mail imi spune ca a incercat sa ma sune dar nu a putut sa dea de mine. Ideea este ca nu a incercat. Nu am avut nici un apel pierdut pe telefon Inteleg ca poate a fost ocupat dar ma simt foarte nasol cand cineva ma duce asa cu presul. Sun eu si rezolv. Rog sa imi confirme telefonul, mi-l confirma. Ma intreb cum de nu a reusit sa dea de mine. Merg mai departe
#5. Ma mai suna cineva dupa o ora, sa-mi spuna acelasi lucru, dar i-am spus ca am fost sunat deja.
#6. Mi-am luat (rezervat) notebook astazi de la alt magazin (din afara)