Depinde de model, (cat de cunoscut e), mai sunt costurile cu fotograful, conteaza locatia (inchiriata), ziua (vremea daca pozele se fac la exterior, sau folosesti un perete verde (vopsit sau un cearceaf in interior, si poti adauga ce vrei in fundal, la editare) si cel mai important, sa ai produsele pe stoc!

Produsele pentru model, de obicei se dau cadou, sau nu se pot vinde, fiind folosite, iar asta intra in costurile de "prezentare".

De obicei un "brand" isi permite astfel de prezentare, sau un site cu vanzari foarte mari, astfel incat sa sustina costurile.

Am si eu in plan o pagina mai deosebita, ce include si prezentarea video, dar o sa am 2 modele (blonda, bruneta), sotia mea si sotia unu programator E mai cost efective!

Zappos sau 6pm, au prezentare video la fiecare produs, fie geanta sau laptop, munca enorma, dar vanzarile sunt pe masura!

Producatorii de electronice ofera magazinelor "sample" pentru "raft", gratuite, astfel incat daca 1000 de oameni testeaza o camera foto (din "raft"), nu exista pierdere. Cred ca si la haine este la fel, daca nu, produsele sunt pierdere, epntru ca nu poti vinde haine purtate Bine, unii pot