M-am exprimat gresit. Decizia de a-si ascunde refererii.
Hai sa va spun ceva. Acum pregatesc 2 campanii de marketing online. La amandoua e vorba de doua entitati comerciale care vor sa castige o bucata din piata online de pe domeniul lor. La una, principalii concurentii nu se afla in trafic.ro si munca de analiza a surselor de trafic e infinit mai grea pentru ca trebuie sa descoperi: unde isi face reclama concurenta? in ce fel? ce cuvinte cheie foloseste pe AdWords, care sunt cele mai clickuite? care sunt cele mai bune surse de trafic? Evident, nu poti decat sa apreciezi in mare toate chestiile astea. Dar exista un risc foarte mare de a incarca pistolul cu gloante oarbe. In schimb, la campania cealalta toate raspunsurile se gasesc... in trafic.ro! Toate site-urile relevante ale concurentei isi dau pe fata strategia de marketing online. Si nu e vorba doar de SEO. SEO e partea cea mai usoara. Astfel, stiu la fix ce publicatii online trebuie abordate pentru a obtine un articol. Si stiu care trebuie evitate! Stiu pe ce forumuri sa fac buzz-words. Si stiu pe care sa nu fac! Si tot asa. Concurenta a batatorit deja niste carari pe care merg la sigur.

Răspunde cu citat