"Da am mai citit despre asta, oricum eu as prefera sa nu am stoc propriu.....ci eu transmit comanda la furnizorul meu si el trimmite coletul( cu factura mea)."
Eheee, daca ar fi asa simplu cred ca s-ar apuca toti de astfel de afaceri. Si eu am gandit la fel ca tine dupa ce in urma cu vreo 4 ani am esuat cu primul meu magazin online. Sunt putini furnizori (spre deloc) care vor sa faca un astfel de compromis, pentru ei inseamna munca in plus pentru un client care probabil nu le va aduce un numar exagerat de mare de comenzi (iar daca le va aduce volumul de munca va fi si mai mare). Eu am incercat asta anul trecut, foarte putini dintre furnizorii pe care i-am contactat au fost dispusi sa discute asa ceva, e destul de greu, trebuie sa stii cum sa ii iei, cum sa vorbesti si ce sa le promiti ca sa accepte, pana la urma tu vrei ca ei sa-ti faca jumatate din treaba si ei sa castige aceeasi bani de pe urma ta, ceea ce nu chiar corect.
O sa apara probleme cu clientii care nu vor sa ridice coletele ori care nu vor sa plateasca costurile de transport considerandu-le prea mari, etc.
Daca te astepti sa fie usor iti sugerez sa nu te apuci, eu am 6 luni deja cu noul proiect si iti spun ca nu ma asteptam sa muncesc asa mult cand mi-am scris planul de afaceri.
P.S. Nu te astepta la prea multi bani in primele luni, defapt cred ca ar trebui sa consideri ca primul an e unul de test si apoi vezi cum merge treaba.
Succes!

Răspunde cu citat