Nu e nici o restrictie. In Romania fiind, poti primi bani pe paypal. Ce e diferit este ca userul face plata cu cardul pentru a`ti intra tie bani in contul de pp. Atata tot. Si doar poti lega cardul de contul pp, deci...
Nu e nici o restrictie. In Romania fiind, poti primi bani pe paypal. Ce e diferit este ca userul face plata cu cardul pentru a`ti intra tie bani in contul de pp. Atata tot. Si doar poti lega cardul de contul pp, deci...
Exista o restrictie pentru Romania (sau cel putin exista cand am verificat eu ultima data). Mai bine zis aceasta nu este o "restrictie" ci o optiune care nu este disponibila, PayPal Account Optional:
Daca cel care vinde este din Romania, cumparatorul este obligat sa isi faca cont paypal cand cumpara si doreste sa plateasca cu cardul. E o chestie poate insesizabila, pe langa datele cardului si adresa de livrare i se cere sa introduca si o parola pentru contul paypal.
La contul Paypal astfel creat nu se cere verificare, nici verificarea cardului folosit pentru a se atasa contului.
The best things in life aren't things
Eu am primit plata de la un client care nu auzise in viata lui de paypal, i-am trimis doar un ,,request". Si-a introdus datele cardului si gata, voila. Asta se intampla acum ~ un an
Am gasit un sistem de plata online care nu ncecesita mare bataie de cap: tranzila.eu sau tranzila.ro da nush ce sa zic despre ei, am incercat sa sun si ma trimite catre robot sa las un mesaj, si am sunat pe la ora 13:00.
Plus ca nu gasesc nici un fel de modul de opencart pentru el.
Mie nu-mi inspira deloc incredere numai la cum arata site-ul lor....
Ori e facatura ori e abandonat din 2007 cand inca se mai purtau header-uri in flash.
The best things in life aren't things
La ora 13 erau in pauza de masa. Sfatul meu si al oricarei persoane cu putina logica este sa nu faci prostia sa folosesti niste sisteme dubioase de plata, nu de alta dar se dau tepe mari pe netul asta. Foloseste paypal cu optiunea de credit card. Daca nu stii cum se face, o sa te ajut eu sa o implementezi
Tranzila apartine de GLOBE HOSTING. (edomenii.ro)
Clar nu e facatura. In legatura cu designul etc, aveti dreptate...
Daca era sa nu am contul de paypal blocat datorita sistemelor anti frauda ale paypalului (17 chargebackuri - in momentul de fata o balanta negativa de -341 $) clientul imi e dator cu nu mai putin de 600 $,pe care nu doreste sa ii mai achite, asta pe contul de business. Vreau sa spun ca problema e chiar insusi paypalul care e in opinia mea cel mai idiot sistem de plata din lume, care din pacate e pe primul loc. De ce idiot? Deoarece paypalul tine tot timpul cu cumparatorul nu cu vanzatorul, desi, le demonstrezi ca ai trimis obiectul, ei inapoiaza banii clientului si te mai si taxeaza pt fiecare chargeback cu 15$. + Vreau sa mai adaug, ca si contul personal imi este blocat cu vreo 80 $ in el pe care e clar ca nu ii mai vad desi le-am propus idiotilor sa imi debaneze contul personal, fiindca mai am alti clienti care vor sa imi trimita bani, iar eu sa transfer acesti bani in contul de business pentru a putea acoperi balanta negativa de 341 $. As dori de asemena sa mentionez ca vindeam produse intangibile care se pare, am aflat mai tarziu, ca paypalul nu agreeaza produsele intangibile.
Deci daca mai aveti alte opinii in legatura cu sistemul de plata prin card online, le astept cu mare placere.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)