Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
1. forumul - poti folosi o solutie free ( gen phpb )
Iti dai seama ca la un site de dimensiunile softpediei, nu se intra in discutie, un forum phpb free.

2. siteul seopedia - ca script php nu exista free ( doar ceva copii nereusite de padkit etc ) - eu estimez cel putin 500€ scriptul php doar pentru software repository ( pentru mobile, subtitrari etc se mai aduaga )
Inseamna ca scriptul pentru un forum gen roportal este atat de scump !?
De unde se cumpara ?
Mobile, subtritari, inseamna ca in partea de sus, ca in forumul softpedia, sa apara ultimile noutati din stiri !?

3. design custom pentru forum + website inca cel putin 200€
Design custom pentru forum !?
Pentru website inteleg, dar forumul nu va veni complet echipat !?
Adminul forumului roportal, cum a tradus tot forumul, ca sa fie in romaneste !?

4. someniu + hosting 40€ pe an
5. cineva sa le integreze ( greu de masurat )
Cineva imi spunea ceva de un provider !
Adica fara el, nu prea pot face nimic, fiindca imi trebuie acest provider, care sa-mi stocheze toate informatiile in siguranta.
Din cate stiu e destul de costisitor ca sa platesti un provider, 350 de euro pe luna.

Asta daca stii unde sa le cumperi, sa faci cerintele bune si sa ai habar de cum ar trebui sa functioneze. My 2 cents.
Iar in cazul ca nu sti, cum dealtfel e si cazul meu, ai avea neaparat nevoie de un asociat.

Apropo eu am cumparat ..... ca sa construiesc un software repository deci cam stiu ce spun.
Ca sa - l construiesti tu !?
Inseamna ca sti cu ce se mananca programarea ?
Apropo' ti-am vazut portofoliul si pot spune ca ai muncit destul de mult la acele site- uri.