Citat Postat în original de ben @ Apr 19 2006, 11:25 AM) [post=13653
Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
w00x - fi sigur ca, daca se gase o idee super faina de afaceri pe net, nimeni nu o posta aicea. Poate te astepti la un plan de afaceri complet cu strategii, pasi, etc.... astia ii gasesti tu. Eu ti-as da un sfat... inainte de a incepe un site, alegeti o tema accesibila tie, aduci vizitatori pe site, iar apoi cauti sa faci bani cu el.
Ms pentru raspuns. Bineinteles ca nu o posta nimeni , sunt romani pe aici nu? Eu totusi zic ca e u idee buna asta cu un site de asta micutz si cu publicitate adica poate merge treaba. Daca vrei putem discuta la telefon sau pe mesanger. Ce stiu eu si ce stii ]
w00x - fi sigur ca, daca se gase o idee super faina de afaceri pe net, nimeni nu o posta aicea. Poate te astepti la un plan de afaceri complet cu strategii, pasi, etc.... astia ii gasesti tu. Eu ti-as da un sfat... inainte de a incepe un site, alegeti o tema accesibila tie, aduci vizitatori pe site, iar apoi cauti sa faci bani cu el.
[/QUOTE]

Ms pentru raspuns. Bineinteles ca nu o posta nimeni , sunt romani pe aici nu? Eu totusi zic ca e u idee buna asta cu un site de asta micutz si cu publicitate adica poate merge treaba. Daca vrei putem discuta la telefon sau pe mesanger. Ce stiu eu si ce stii tu poate facem ceva cine stie