Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 54

Subiect: CSS problems solver

  1. #31
    Avatarul lui phane
    phane este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    144
    Putere Rep
    0


    Implicit

    Cod:
    .menu a,a:link,a:visited,a:active {
    	clear:both;
    font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size:12px;
    background:#EEEEEE;
    text-decoration:none;
    color:#E77B00;
    border-top:1px solid #EEEEEE;
    border-bottom:1px solid #EEEEEE;
    display: block;
    width: 100%; <- incearca asta
    }
    incearca sa bagi un width: 100% unde l-am pus eu si vezi daca iti rezolva problema. la mine merge ok asa si in ff si in ie.

  2. #32
    Avatarul lui GExGE
    GExGE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    13th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    373
    Putere Rep
    35


    Implicit

    Merci! Merge si la mine !
    Sunt GExGE si folosesc cel mai simplu site de curs valutar.

  3. #33
    Avatarul lui phane
    phane este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    144
    Putere Rep
    0


    Implicit

    n-ai pentru ce.

  4. #34
    Avatarul lui depends
    depends este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st May 2005
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0


    Implicit

    Am si eu o problema aici:

    http://www.theecho.ro/echoTemp/cursuri.php

    As vrea ca si in IE sa se comporte ca in FF adica textul din bodyText sa ramana acolo si doar sa "ocoloeasca" meniul ala.

    Vre idee?

  5. #35
    Avatarul lui Toto
    Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    44


    Implicit

    modifici in fisierul css:
    #bodyMenu{
    margin-top: 12px;
    width: 240px;
    background: transparent url("../images/menuBody.gif") 0 0 repeat-y;
    padding: 10px;
    font-size: 12px;
    line-height: 150%;
    color: #fff;
    }
    cu :

    #bodyMenu{
    margin-top: 12px;
    width: 240px;
    background: transparent url("../images/menuBody.gif") 0 0 repeat-y;
    padding: 10px;
    font-size: 12px;
    line-height: 150%;
    color: #fff;
    float: left;
    }
    diferenta intre cele doua este : float: left;

    ... iar la #bodyText modifici width: 920px; cu width: auto;

    Ultima modificare făcută de Toto; 29th August 2006 la 13:01.

  6. #36
    Avatarul lui depends
    depends este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st May 2005
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0


    Implicit

    multam, merge acum cum doream

    PS: mai trebuia si la #bodyBottom pus un float: left

  7. #37
    Avatarul lui cris
    cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0


    Implicit style attribute

    am shi eu o problema

    nu shtiu cum se scrie corect

    <img src="imagine.jpg" style="Filter : blendTrans">

    ma intereseaza un fade la imagine cand ea se deschide in pagina shi nu cand ma duc cu mouseul pe ea.

  8. #38
    Avatarul lui Grim_Cris
    Grim_Cris este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    24th December 2007
    Locaţie
    Focsani
    Vârstă
    30
    Posturi
    45
    Putere Rep
    30


    Implicit

    Vin si eu cu o mică problemă, pentru voi şi mare pentru mine deoarece la partea de CSS sunt 0.
    Am început să-mi fac site-ul valid XHTML 1.0 .
    Şi m-am încurcat într-un loc unde îmi trebuie CSS.
    îmi zice că nu trebuie să fie nici un atribut background în
    Cod:
    cellspacing="0" class="path"background="/images/pathbg.gif"><tr><td class="path
    Bun asta am înţeles. Dar îmi mai zice să-l integrez în CSS. Chestia este că thema pe care o am pe site nu are CSS şi aş vrea să fac eu unul. Acum am cam înţeles din alte fişiere.css cum se declară şi alte chestii dar nu ştiu cum să fac în aşa fel în cât ce scriu în CSS să apară pe pagina respectivă. Mai exact dacă pun backgroundul acela în CSS ce scriu şi cum fac să apară unde vreau eu?
    Sper că m-am făcut înţeles şi..sper să mă puteţi ajuta

  9. #39
    Avatarul lui memelea
    memelea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    9th July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    257
    Putere Rep
    33


    Implicit

    undeva in header intre tagurile HEAD declari:

    Cod:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" >
    la HREF scrii adresa completa sau relativa la fisierul CSS (eu l-am numit style.css tu il poti numi cum vrei tu.

    apoi faci un fisier cu numele ales de tine si terminatia .css

    in fisierul respectiv scrii:

    Cod:
    .img_background{
    background-image: url('images/pathbg.gif');
    }
    URL - reprezinta calea catre fisierul imagine care sa il puna ca background

    apoi modifici in bucatia de cod pe care ai scris-o tu, denumirea clasei.
    adica in loc de
    Cod:
    cellspacing="0" class="path"background="/images/pathbg.gif"><tr><td class="path
    scrii

    Cod:
    cellspacing="0" class="img_background"><tr><td class="img_background"
    PS: un site ce contine tutoriale si tot ce vrei de la 0 despre css: CSS Tutorial

    bafta!

  10. #40
    Avatarul lui Grim_Cris
    Grim_Cris este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    24th December 2007
    Locaţie
    Focsani
    Vârstă
    30
    Posturi
    45
    Putere Rep
    30


    Implicit

    Gata a mers...mulţumesc mult

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

  1. Adsense Technical Problems
    De big în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 26th April 2009, 01:29
  2. google sitemap problems
    De serban în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 8th August 2006, 23:41

Permisiuni postare

  • Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •