@mike_ppc - nu ma intereseaza un sondaj cu targetare maxima, intrebarea e adresata tuturor si priveste bugetul lunar alocat pe campanie PPC. In cazul tau daca te ocupi de administrare campanii atunci poti sa precizezi un buget alocat cel mai des.
Am apelat si eu la Adwords , un cont de 50$ ... pot spune ca international se duc banii foarte usorPun pariu ca daca as seta bugetul zilnic 1000$ tot s-ar duce ( si nu pe keyworduri importante ) .
In Romania am vazut ceva biduri mai mici , pentru keyworduri bunicele .
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanţe rutiere.
De apelat, am apelat, foarte putin pentru numele propriu, am administrat alte bugete, rezultatele pot sa spun ca au fost multumitoare. Conteaza mult si la ce faci publicitate si cum e realizat, aici se face diferenta daca costul pe care l-ai achitat tu pentru clickul X iti aduce 1 click sau mai multe ( reveniri, recomandari etc )
Am administrat cateva campanii pentru clienti si rezultatele au fost in general bune - chiar si cu bugete modeste. Problema vine in momentul in care ai inchis robinetul...
Din pacate le-am platit celor de la google anul trecut aproape 9000€... domeniul in care activez este mai delicat: rent a car. Cel/cea care caauta o masina nu are timp asa ca se uita la max primele 5 rezultate (organic sau adwords)! concurenta este foarte mare, spam la greu...
Esti sigur ca numai pozitia mai slaba a fost cauza? Daca asta a fost doar un motiv "servit" de cel care ti-a administrat campania?
Sper ca la aceasta suma investita ai primit macar un raport despre cum au fost cheltuiti banii.
Mie imi pare rau de investitita ta nereusita, dar poate sunt si alte cauze.
clienti au fost, recunosc, dar fiind firma nou infiintata, cu un site nou nout, nu puteam emite pretentii sa apar in prima pagina googlede abia de cateva saptamani sunt in pagina 2... ideea este ca nu aveam alta solutie la acel moment... pentru "rent a car" costa cam 0,70€ un clic! CTR, peste 3%. Adevarul ca preferam sa am un site in top 5 (mai jos e ca si cum ai fi in pag 2) si sa fac altceva cu banii astia
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)