Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 49 din 49

Subiect: Curierul cel mai ieftin?

hyde este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th December 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    46
    Posturi
    71
    Putere Rep
    20

Implicit

Ma incearca TNT de vreo 2 ani dar sunt scumpi - mai scumpi decat Fan.
    Eu am contract cu DPD dar si cu FAN. Am ramas la Fan pentru ca au o retea mai extinsa si in 95% din cazuri livreaza a doua zi. Cu DPD am avut probleme pe anumite zone, nu veneau sa ridice coletele - faceam cerere de ridicare pentru a fi trimise direct clientilor. Plus rambursurile veneau dupa 4-5 zile. Cu DPD colet de pina in 3 kg, cu ramburs in cont colector, ajung la 17,5 lei cu tva. Depozitul Fan e la 300 metri de mine si pot duce si eu coletele daca am urgent.

atomix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    24th August 2014
    Posturi
    54
    Putere Rep
    19

Implicit

Si cu Fan la cat te ajunge?

Asa si la mine Fan e la vreo 400 metri.

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th December 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    46
    Posturi
    71
    Putere Rep
    20

Implicit

1kg + ramburs = 20,65 cu tva
    Kg suplimentar 1 leu + tva
    Eu am ales sa merg cu un cost fix de 21 lei indiferent de greutate - si am lucruri grele. Ma mai scot la lucruri usoare care merg puse in plicuri si acolo e mai ieftin cu vreo 3 lei.
    Ultima modificare făcută de hyde; 8th March 2017 la 20:20.

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    27

Implicit

Poti incerca si Dragon Star Curier , de regula livreaza la timp, banii in cont mi se pare ca intra destul de greu, asteapta sa se stranga mai multe rambursuri sa faca doar o plata ! Insa ca pret iti poti zice ca ii bate pe toti cei enumerati mai sus. Nu au acoperire foarte mare, insa pentru km suplimentari iti poti negocia un tarif fix ! O zi buna !
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th December 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    46
    Posturi
    71
    Putere Rep
    20

Implicit

Am tangenta cu dragon star - am niste furnizori care livreaza cu ei. Masina de linie ajunge in jur de ora 11-12. Daca ai noroc poate se livreaza in aceeasi zi. Am primit o oferta de la ei si era foarte apropiata de dpd ca si pret. Eu prefer sa pierd niste bani dar sa se faca livrarile in timp - bine, au si astia de la fan uscaturile aferente - si sa fie clientii multumiti.

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    43
    Posturi
    391
    Putere Rep
    17

Implicit

Citat Postat în original de hyde Vezi Post
    Am tangenta cu dragon star - am niste furnizori care livreaza cu ei. Masina de linie ajunge in jur de ora 11-12. Daca ai noroc poate se livreaza in aceeasi zi. Am primit o oferta de la ei si era foarte apropiata de dpd ca si pret. Eu prefer sa pierd niste bani dar sa se faca livrarile in timp - bine, au si astia de la fan uscaturile aferente - si sa fie clientii multumiti.
    isi mai aduce cineva aminte de RO Curier? Dar de TCE Curier?
    asa o sa ajunga si Dragon Star. Lucrati cu firme din astea fantoma si o sa ajungeti sa va judecati pentru banii din rambursuri.
    Listare articole gratuit aici si aici

BelaShop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    18th January 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    65
    Putere Rep
    18

Implicit

Magazinul nostru online a avut la inceput contract cu Urgent Curier apoi s-au lipit cu Cargus si a devenit Urgent-Cargus. Am avut probleme destul de serioase cu ei privind livrarile si mai ales agentii de pe teren care sunt tare neseriosi pentru ca nu sunt controlati corespunzator. Am avut colete pierdute pentru care a trebuit sa asteptam aproape un an sa ne fie inapoiate pierderile. Cel putin 30% din colete erau livrate cu intarziere si intr-un final am decis sa apelam la alt curier. Pretul cu Urgent era de 16,4 lei in tara si de 15 lei in Bucuresti asta incluzant si cont colector.
    Desi am primit oferte de la toti curierii posibili si inca primim frecvent am decis sa avem inceredere in firma cea mai cunoscuta de la noi si anume Fan Courier. Avem un contract cu ei de 2 ai si cateva luni si nu am intempinat multe probleme de atunci. Doar cu anumiti agenti de pe teren dar dupa reclamatii la ei chiar se iau masuri si isi platesc greselile. Coletele care intarzie la livrare sunt scazule la factura fara discutii iar atunci cand inregistrezi o cerere chiar se ia in considerare. Pretul este putin mai mare dar se merita din plin. 18 lei in tara si 16 in Bucuresti.

emilia_puiu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th October 2018
    Vârstă
    34
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Talking Urgent

Urgent este cel mai ok curier din Romania. Au oameni foarte de treaba si pe care ii intereseaza produsele tale.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de pacolino Vezi Post
    Avand in vedere ca multi dintre membri avem magazine online, va propun ca in acest subiect sa adunam cateva impresii despre tarife si calitatea serviciilor de curierat rapid.
    Magazinul nostru lucreaza cu (mica)firma de curierat rapid CRX, cu ei am reusit sa negociez cel mai mic tarif. Impedimentul principal este ca tariful acesta scazut il am doar pe zona 0, adica in orasele principale si 10 km in jurul acestora. La zonele 1 si 2 am un tarif aditional de inca 20 de ron fara tva. Ma intereseaza o alta firma care are un tarif de pana in 20 de lei pe localitatile mici si zona rurala. Posta Romana are un serviciu destul de rezonabil acesta numindu-se "Prioripost - plata la destinație" insa la fel are o lista limitata de 1002 localitati in care poti livra, in restul pana la 15.289 nu fac livrari in regim de Prioripost - adica in aprox 36 de ore vine postasul si iti aduce coletul acasa nefiind nevoit sa te duci la posta sa il ridici. Accesul la celelalte 14287 localitati facandu-se numai de la 5000 de comenzi pe luna , aceasta este oferta Postei Romane.
    Eu ma ocupe de 11 magazine si chiar dezvolt o platforma de curierat.

Te ajut eu cu sfaturi daca imi spui:
    - de unde se rdicica
    - volum zilnic / lunar
    - % colete cu km suplimentaru
    - % colete neridicate
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Rca-Ieftin,ORG
    De iSKY în forumul Domenii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 30th July 2012, 10:38
  2. VPS ieftin
    De N.Paul în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th July 2012, 12:02
  3. Hosting mic si ieftin USA
    De Serban Cristian în forumul Hosting
    Răspunsuri: 9