Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Modificari site

  1. #1
    Avatarul lui PMW
    PMW
    PMW este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd May 2019
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

    Implicit Modificari site

    Salutare,

    Pentru ca developerul care mi-a facut unul din siteuri este foarte ocupat in momentul asta, am nevoie de cineva care sa imi faca niste modificari ASAP . Siteul este pe wordpress cu tema asta: https://hair-beauty.vamtam.com/ modificata putin. Am nevoie de urmatoarele lucruri:

    - Adauga SSL (exista, este cumparat) si trece siteul pe https. Siteul e pe niste pozitii bune pentru anumite cuvinte, poate se face trecerea fara a afecta pozitia.
    - Adauga pagina Blog in stilul asta: https://hair-beauty.vamtam.com/blog/blog-layout-3/ , este disponibila in tema, treabuie doar adaugata. Trebuie sa apara si pe prima pagina ca aici: https://hair-beauty.vamtam.com/
    - On page SEO. Partea asta este foarte importanta. On page SEO este varza. Singurul lucru care este ok pe partea de On page SEO este pluginul Yoast SEO care este configurat corect pentru titlurile paginilor si descrieri. In rest nu exista H1 tags, imaginile nu au nume si asa mai departe. Exista niste pagini care duc nicaieri... Am nevoie de cineva care se pricepe foarte bine pe partea asta si care imi poate optimiza paginile pentru anumite cuvinte + eventual sa poata sa si creeze content pentru cuvintele respective (este vorba de niste descrieri pentru anumtie servicii) sau sa ma ajute cu niste idei.
    - Adauga Schema markup
    - Exista o mica problema cu diacriticile care sunt afisate cumva bolduite: http://prntscr.com/octh9k . Nu stiu daca este problema cu fontul sau alta este problema, insa trebuie rezolvata.
    - PageSpeed = 20. Sunt sigur ca imaginile + alte lucruri nu sunt optimizate. Aceste sunt rezultatele: http://prntscr.com/oct9we si acestea sunt recomandarile: http://prntscr.com/octa4n . Va trebui sa faci modificarile necesare pentru a avea un scor mai bun...
    - In zona de contact exista o harta insa nu stiu daca este cea de pe Google Maps embeded. In caz ca nu este as vrea sa fie adaugata cea de pe Google Maps.

    Rugamintea mea este sa stiti sa faceti tot ce am cerut aici, siteul este live si nu as vrea sa-l stric pentru vreo greseala de incepator. Nu ma pricep sa fac eu lucrurile astea, insa ma pricep foarte bine sa le verific.

    Va pot da mai multe informatii + site pe PM unde imi puteti trimite si ofertele voastre. Va rog frumos fara intrebari de genul "care este bugetul?" si asa mai departe, imi spuneti cat ma costa si vedem de acolo

    Multumesc!

  2. #2
    Avatarul lui Floki
    Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    55
    Posturi
    301
    Putere Rep
    20

    Implicit

    Citat Postat în original de PMW Vezi Post
    Va rog frumos fara intrebari de genul "care este bugetul?"
    Cu intrebarea asta se incepe pentru ca nu ai date detaliile cantitative. Volumul de munca pentru 'On page SEO' depinde in primul rand de numarul de pagini; de cate imagini e vorba? ce inseamna "asa mai departe"? Pentru a incepe, e nevoie de un audit, macar sumar, din care sa rezulte o suma. Nimeni nu-si pierde timpul fara o idee despre buget.

    In concluzie, ori incluzi toate detaliile proiectului, ori incepi prin a preciza care e bugetul.

  3. #3
    Avatarul lui PMW
    PMW
    PMW este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd May 2019
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

    Implicit

    Cum am si spus, pot da mai multe detalii pe PM, puteai sa ma intrebi acolo ce te intereseaza.

    Toate paginile pe site + adaugat blog = 12, aproximativ 20 de imagini. E un site de prezentare pentru un salon de infrumsutare. Consider ca daca cineva era interesat si destul de priceput pe partea asta isi putea arunca un ochi pe site si putea vedea despre ce este vorba incat sa-si faca o idee cat sa ceara, nu trebuie vreun mare audit ca sa-ti faci o idee despre ce e vorba. Sau cineva care a mai facut proiecte de genul probabil stie pe unde se invarte pretul pentru ce am cerut eu. Ce fac acum platesc audit pentru fiecare care e interesat de proiectul asta? Ca sa-mi spuna doar cat ma costa? Eu cred ca am spus principalele lucruri care trebuiesc facute. Trebuie cu audit? Includeti pretul in oferta cu tot cu audit. Nu am buget anume...

    "asa mai departe" = nu are niciun fel de on page seo. Sau trebuie sa spun pas cu pas ce trebuie facut? H1, H2, H3 tags, image alt tags, schema markup... Daca tot se face audit pentru care si platesti, you figure it out

    Nu isi pierde nimeni timpul, nu este nici o problema, freelancer e la 1 click distanta, se gasesc foarte rapid oameni care sa isi piarda timpul. Am intrebat aici pentru ca siteul este in romana si ma interesa ca un roman sa faca partea de on page seo, atat. Celalalte lucuri nu ma deranjeaza daca sunt facute de un indian
    Ultima modificare făcută de PMW; 10th July 2019 la 22:20.

  4. #4
    Avatarul lui designarti
    designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    174
    Putere Rep
    21

    Implicit

    Iti fac eu, $50 / ora, timer pornit, cu timedoctor sau hubstaff, ce vrei tu . SSL, Cloudflare, MaxCDN, ce vrei. Optimizare imagini, descriptions perfecte, keyword research, nu gasesti asa ceva pe toate drumurile, nici la aia care vor sa-si piarda timpul si pe care-i gasesti repede.

    Nu poti sa estimezi cat dureaza. Nu asa functioneaza SEO. Nu e un kilogram de rosii la piata. Eu nu m-as risca sa estimez nimic. Daca vrei rezultate, depinzi de 2 lucruri, uneori interdependente:

    - capacitatea de a rezolva multe lucruri in timp putin
    - know-how

    Ori, trebuie sa stii FOARTE BINE ce trebuie facut, pentru a trasa niste taskuri exacte.

    Problema nu este ca nu gasesti romani

    Probabil ca ai nevoie de o consultanta in prima instanta. Lucrurile se complica, nu?

    Sunt cateva persoane pe forumu' asta, care nu vorbesc prea mult, dar care fac lucruri extrem de bune calitativ. Doar sa merite.
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

  5. #5
    Avatarul lui PMW
    PMW
    PMW este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd May 2019
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

    Implicit

    Nu sunt incepator, nu am nevoie de consultanta, nu am nevoie de keyword research (le am), am nevoie de ce am scris in lista. Am spus ce e de facut, daca nu iti poti estima aproximativ oerele de care ai nevoie, scuza-ma, inseamna ca nu stii ce faci sau nu ai mai facut. Este vorba de adaugat SSL, adaugat o pagina de blog care exista in tema (trebuie doar facuta live), embed google map, optimizate niste imagini care se incarca mai greu si 3 rahaturi pentru on page seo H1, H2, H3 tags si image alt tags. Daca stai pe ganduri si habar nu ai cat timp iti ia toata chestia asta atunci mai bine nu ma contacta. Zici ca am cerut sa dam NSA jos impreuna.

    Sau ai impresia ca intru in vreun proiect cu $50 / ora, dar fara vreun fel de estimare. Unde ai vazut tu ca asa functioneaza? Am inteles vrei $1000 pe ora, estimeaza de cat ore ai nevoie. Ca nici pe freelancer sau alte siteuri de specialitate nu te angajeaza nimeni fara sa estimezi.

    Daca la 3 nimicuri va e greu sa estimati, nici nu vreau sa ma gandesc ce este in mintea unora la proiecte mai mari
    Ultima modificare făcută de PMW; 12th July 2019 la 09:27.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

  1. Ajutor pentru modificari site
    De midanius în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th August 2013, 17:16
  2. Caut persoana pentru modificari la un site
    De valentino în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th March 2013, 14:31
  3. Modificari url-uri
    De Seph în forumul WordPress
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 21st October 2012, 16:24
  4. modificari site anunturi
    De prodan_13 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 24th June 2009, 15:43
  5. modificari site si scadere google
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th April 2009, 20:36

Permisiuni postare

  • Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •