Nu sunt incepator, nu am nevoie de consultanta, nu am nevoie de keyword research (le am), am nevoie de ce am scris in lista. Am spus ce e de facut, daca nu iti poti estima aproximativ oerele de care ai nevoie, scuza-ma, inseamna ca nu stii ce faci sau nu ai mai facut. Este vorba de adaugat SSL, adaugat o pagina de blog care exista in tema (trebuie doar facuta live), embed google map, optimizate niste imagini care se incarca mai greu si 3 rahaturi pentru on page seo H1, H2, H3 tags si image alt tags. Daca stai pe ganduri si habar nu ai cat timp iti ia toata chestia asta atunci mai bine nu ma contacta. Zici ca am cerut sa dam NSA jos impreuna.
Sau ai impresia ca intru in vreun proiect cu $50 / ora, dar fara vreun fel de estimare. Unde ai vazut tu ca asa functioneaza? Am inteles vrei $1000 pe ora, estimeaza de cat ore ai nevoie. Ca nici pe freelancer sau alte siteuri de specialitate nu te angajeaza nimeni fara sa estimezi.
Daca la 3 nimicuri va e greu sa estimati, nici nu vreau sa ma gandesc ce este in mintea unora la proiecte mai mari![]()

Răspunde cu citat