Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Modificari site

Vizualizare arbore

PMW
    PMW este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd May 2019
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Cum am si spus, pot da mai multe detalii pe PM, puteai sa ma intrebi acolo ce te intereseaza.

Toate paginile pe site + adaugat blog = 12, aproximativ 20 de imagini. E un site de prezentare pentru un salon de infrumsutare. Consider ca daca cineva era interesat si destul de priceput pe partea asta isi putea arunca un ochi pe site si putea vedea despre ce este vorba incat sa-si faca o idee cat sa ceara, nu trebuie vreun mare audit ca sa-ti faci o idee despre ce e vorba. Sau cineva care a mai facut proiecte de genul probabil stie pe unde se invarte pretul pentru ce am cerut eu. Ce fac acum platesc audit pentru fiecare care e interesat de proiectul asta? Ca sa-mi spuna doar cat ma costa? Eu cred ca am spus principalele lucruri care trebuiesc facute. Trebuie cu audit? Includeti pretul in oferta cu tot cu audit. Nu am buget anume...

"asa mai departe" = nu are niciun fel de on page seo. Sau trebuie sa spun pas cu pas ce trebuie facut? H1, H2, H3 tags, image alt tags, schema markup... Daca tot se face audit pentru care si platesti, you figure it out

Nu isi pierde nimeni timpul, nu este nici o problema, freelancer e la 1 click distanta, se gasesc foarte rapid oameni care sa isi piarda timpul. Am intrebat aici pentru ca siteul este in romana si ma interesa ca un roman sa faca partea de on page seo, atat. Celalalte lucuri nu ma deranjeaza daca sunt facute de un indian
    Ultima modificare făcută de PMW; 10th July 2019 la 22:20.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ajutor pentru modificari site
    De midanius în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th August 2013, 17:16
  2. Caut persoana pentru modificari la un site
    De valentino în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th March 2013, 14:31
  3. Modificari url-uri
    De Seph în forumul WordPress
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 21st October 2012, 16:24
  4. modificari site anunturi
    De prodan_13 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 24th June 2009, 15:43
  5. modificari site si scadere google
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th April 2009, 20:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •