Cum am si spus, pot da mai multe detalii pe PM, puteai sa ma intrebi acolo ce te intereseaza.
Toate paginile pe site + adaugat blog = 12, aproximativ 20 de imagini. E un site de prezentare pentru un salon de infrumsutare. Consider ca daca cineva era interesat si destul de priceput pe partea asta isi putea arunca un ochi pe site si putea vedea despre ce este vorba incat sa-si faca o idee cat sa ceara, nu trebuie vreun mare audit ca sa-ti faci o idee despre ce e vorba. Sau cineva care a mai facut proiecte de genul probabil stie pe unde se invarte pretul pentru ce am cerut eu. Ce fac acum platesc audit pentru fiecare care e interesat de proiectul asta? Ca sa-mi spuna doar cat ma costa? Eu cred ca am spus principalele lucruri care trebuiesc facute. Trebuie cu audit? Includeti pretul in oferta cu tot cu audit. Nu am buget anume...
"asa mai departe" = nu are niciun fel de on page seo. Sau trebuie sa spun pas cu pas ce trebuie facut? H1, H2, H3 tags, image alt tags, schema markup... Daca tot se face audit pentru care si platesti, you figure it out![]()
Nu isi pierde nimeni timpul, nu este nici o problema, freelancer e la 1 click distanta, se gasesc foarte rapid oameni care sa isi piarda timpul. Am intrebat aici pentru ca siteul este in romana si ma interesa ca un roman sa faca partea de on page seo, atat. Celalalte lucuri nu ma deranjeaza daca sunt facute de un indian![]()

Răspunde cu citat