[off]Forumul SEOPedia se pare ca are nevoie de asemenea subiecte interesante... este cel mai lung thread din ultima vreme[/off]
[off]Forumul SEOPedia se pare ca are nevoie de asemenea subiecte interesante... este cel mai lung thread din ultima vreme[/off]
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Lui Mezei ii place sa-i spuna Comunitate, nu forum. Asadar.. Comunitatea ar avea nevoie de subiecte interesante si mai mult, de astfel de noutati in acest domeniu, cum este aceasta vanzare, astfel vor capata mai mult curaj dezvoltatorii si investitorii in acest domeniu.
Chiar daca celor implicati li se pare ca ne-am incins, asta ne va prinde bine tuturor. Ei si-au mediatizat succesul, iar noi putem sa folosim aceasta tranzactie ca dovada ca se poate.(Asta era motivul pentru care s-au incins spiritele, pentru ca daca nu se dovedea a fi reala, nu valora nimic informatia)
@Bobby, Zoso: Eu am intalnit un grup de investitori care ar fi vrut sa investeasca o suma cu de forma xxx xxx euro dar au renuntat fiindca nu aveau dovezi. Ca sa ma intelegeti, daca as fi avut "poza" despre care ziceti ca ma indoiesc.. le-as fi dat peste nas acum "Uite domnilor ca se poate".
Rilax, ca nu va judeca nimeni, lumea intreaba si se intreaba.. nu da nimeni cu paru.
imi e putin neclar? ce inseamna dovezi? grup de investitori? asta e un mit urban, toti stiu pe cineva care stie pe cineva care cunoaste un grup de investitori gata sa investeasca, dar nu are in ce. proiecte simpatice si bune si monetizabile sunt destule, lipsesc oamenii si investitorii cu viziune.
thefan, sursa glumei e asta http://www.zoso.ro/2008/07/bobby-voi...ondeninfo.html
Inseamna doi italienii si doi romani, inseamna 300 de mii de euro cu care voiau sa realizeze un portal iar apoi sa-l vanda, dar (si aici urmeaza unul din celebrele daruri), dar voiau sa le prezint niste dovezi ca se castiga bine in romania din asa ceva(tranzactia despre care vorbim este o astfel de dovada). Acum sa n-o mai lungim ca sunt sigur ca ai prins ideea. Nu stiu tu cate tranzactii cu astfel de sume ai gasit(ma refer la vanzarea siteului), dar eu nu am gasit nici pe siteurile de licitatii, nici pe alte siteuri.
La cate tepe au tras romanii, de am ajuns pe locul 2 la tepe in lume, nu sunt asa sigur ca strainii cauta doar "oameni cu viziune", mai cauta si siguranta si garantia acelei investitii.
Eu sunt sigur ca foarte multi vor spune "uite cu cat s-a vandut ideea asta.. merita sa intrati pe aceasta piata" cand isi vor prezenta ideile investitorilor.
fanclub. trilulilu. culinar. doizece. colegi. sunt doar cateva tranzactii. nici una facuta cu dovezi, asa cum sustii tu.
voiau dovada ca se castiga bine? lasa-ma sa ghicesc, erau niste baieti care au facut bani din imobiliare si au auzit ca pe net se fac bani daca investesti 10.000. e plina lumea de din astia. care vor sa faca 10 milioane in primul an din online. din portal. si cand le spui ca se poate, dar ca sa scoata 1 milion trebuie sa astepte 2-3 ani si sa investeasca 300.000 pana cresc si abia atunci o sa scoata bani o sa fuga. ori, businessul din online nu merge asa.
Eh vezi ca te-ai prins. Da, voiau dovada ca se castiga bine. Nu erau niste baieti care au facut bani din imobiliare, erau niste baieti care le-a dat taticul lor 10 mil de euro cadou si nu stiau ce sa faca cu ei [bine ei nu prea stiau nimic asa in general, ba chiar ma mira capacitatea lor de a reusi sa respire, asta ca sa fiu ironic].
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)