He-heee..., ia-ti, ce sa zic - dar acum nu ca te-ai suparat, nu?Postat în original de Cristian Mezei @ Jan 16 2006, 01:06 PM) [post=9170
(e vb.de multi bani, nu-i bine sa o faci la suparare...)
Nu bateam campii (ca alta data) : eu am un Amilo Pro2030 (destul de ieftin, oricum la baza preturilor), cu HDD 54oo SATA si se misca f.bine; pana sa ma hotarasc ce sa iau, am .."frecat" ce am apucat pe la amici, cunostinte, rudele lor,etc (vorbesc de laptop, da?), adica vreo 2 modele de Acer + 1 HP + 1 Toshiba (toate cu hard de 4200), ca sa imi fac idee; "care este"]
In cazul asta imi iau si eu alt notebook. Ca cel pe care il am acum, este cu 4,2k
[/QUOTE]
He-heee..., ia-ti, ce sa zic - dar acum nu ca te-ai suparat, nu?(e vb.de multi bani, nu-i bine sa o faci la suparare...)
Nu bateam campii (ca alta data) : eu am un Amilo Pro2030 (destul de ieftin, oricum la baza preturilor), cu HDD 54oo SATA si se misca f.bine; pana sa ma hotarasc ce sa iau, am .."frecat" ce am apucat pe la amici, cunostinte, rudele lor,etc (vorbesc de laptop, da?), adica vreo 2 modele de Acer + 1 HP + 1 Toshiba (toate cu hard de 4200), ca sa imi fac idee; "care este" cu HDD peste 4200, am zis...

Răspunde cu citat