Gata... m-am hotarat. Vreau laptop. Ce-mi recomandati dpdv raport calitate pret? Orice sugestie este binevenita.
Gata... m-am hotarat. Vreau laptop. Ce-mi recomandati dpdv raport calitate pret? Orice sugestie este binevenita.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Eu am un HP Nc8000 pret iin usa 1500$ is super multumit de el .
Daca chiar te intereseaza am un amik le da mai ieftin :p
Eu asta ti l-as recomanda. Dar nu stiu cati bani ai. Daca iti permiti ]Postat în original de w3bmaster @ Jan 15 2006, 09:33 PM) [post=9140
Eu am un HP Nc8000 pret iin usa 1500$ is super multumit de el .
Daca chiar te intereseaza am un amik le da mai ieftin :p
[/QUOTE]
Eu asta ti l-as recomanda. Dar nu stiu cati bani ai. Daca iti permiti mai mult, iti recomand altul.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Si]Postat în original de Razvan Pop @ Jan 16 2006, 11:24 AM) [post=9162
Eu mi-am luat Acer Aspire AS1652WLMi.
[/QUOTE]
Si ce te dai mare ?![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cele de mai sus au hard de 4.200 (din cate stiu eu); faza asta merita atentie, mai ales ca se gasesc in acelasi interval "banos" si cu 5.400. Se simte bine diferenta la cum se misca.
He-heee..., ia-ti, ce sa zic - dar acum nu ca te-ai suparat, nu?Postat în original de Cristian Mezei @ Jan 16 2006, 01:06 PM) [post=9170
(e vb.de multi bani, nu-i bine sa o faci la suparare...)
Nu bateam campii (ca alta data) : eu am un Amilo Pro2030 (destul de ieftin, oricum la baza preturilor), cu HDD 54oo SATA si se misca f.bine; pana sa ma hotarasc ce sa iau, am .."frecat" ce am apucat pe la amici, cunostinte, rudele lor,etc (vorbesc de laptop, da?), adica vreo 2 modele de Acer + 1 HP + 1 Toshiba (toate cu hard de 4200), ca sa imi fac idee; "care este"]
In cazul asta imi iau si eu alt notebook. Ca cel pe care il am acum, este cu 4,2k
[/QUOTE]
He-heee..., ia-ti, ce sa zic - dar acum nu ca te-ai suparat, nu?(e vb.de multi bani, nu-i bine sa o faci la suparare...)
Nu bateam campii (ca alta data) : eu am un Amilo Pro2030 (destul de ieftin, oricum la baza preturilor), cu HDD 54oo SATA si se misca f.bine; pana sa ma hotarasc ce sa iau, am .."frecat" ce am apucat pe la amici, cunostinte, rudele lor,etc (vorbesc de laptop, da?), adica vreo 2 modele de Acer + 1 HP + 1 Toshiba (toate cu hard de 4200), ca sa imi fac idee; "care este" cu HDD peste 4200, am zis...
Eu sunt multumit de laptopul meu !!!.. e sexy !
moviereads.com - flip pages, not content
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)