Postat în original de
Draqos
Uite, chiar apreciez vorbele lui Punct si va spun eu sigur ca nu ne cunoastem. Doro, apreciez si parerile tale, da poate asa ma vezi si intr-adevar poate ala sunt. Insa uite iti mai spun o chestie (are rost sa repet ca-mi pare rau? nu ca deja am facut-o de 10 ori).
M-ai facut in fel si chip, e ok cu toate ca am facut aia eu spun ca nu pot fi batjocorit in halul asta, de ce? Ca nu sti niciodata cand gresesti si sincer nu-ti doresc sa fi vanata cum am fost eu. Vanata? de ce? Pai uite cum statea treaba, pe DP totul se terminase, contest-ul era incheiat, era pe pagina 5+ toti designeri erau multumiti, adica nah impacandu-se cu faptul ca n-au castigat respectivi 2. Insa un respectiv, care nu prea avea ce face (roman si el) ce s-a gandit, ia sa continui sa-l "vanez" pe asta poate il prind in offside si mai departe stiti continuarea.
Nu, foarte bine c-o facut-o, daca iesea cum am "calculat" eu nu stia nimeni nimic nici acum, dar absolut nimeni (doar eu), asa mai mult ca sigur m-am invatat minte.
Si de ce mi-am cerut scuze pe seopedia ?
In principiu asta ii comunitatea mea virtuala de romani (din domeniu) si cu bune si rele.. asta este ea si asta sunt si eu. Eu oricum si daca mai postez la SPAM, ceva neregula o sa respect toti membri, atat timp cat nici macar nu cunosc o persoana eu unu nu as putea arunca cu vorbe pentru o fapta.
Si cu DP cum ramane, nu-ti cer scuze?
pe DP totul a fost rezolvat. (mai putin partea cu aia care zic ca am facut asta)
Cam asta a fost tot,
Draqos.