as dori un schimb de link-uri cu site-ul Andypopa sau Andy Popa. cine se ofera? deocamdata e mic dar o sa fie cel mai tare!!!
as dori un schimb de link-uri cu site-ul Andypopa sau Andy Popa. cine se ofera? deocamdata e mic dar o sa fie cel mai tare!!!
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Misule, ma pregatesc sa dau pentru HTML 3.2... Noteaza! Cat mai avem pana la 1000 de vizitatori pe saptamana? 2 zile? 3?
![]()
Voi nu aveti ce face cu timpul...
P.S. misu-le - tu cati ani ai?
Boingeanu Ben
Are ceva.... oricum mai multi decat Andy.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
13 jumate. sunt in a 8-a B. tu cati ai si pe-a cata esti?Originally posted by ben
[b]Voi nu aveti ce face cu timpul...
P.S. misu-le - tu cati ani ai?
...si vezi ca esti offtopic! ai vreun site pe care sa imi pui link sau te bagi in seama numai asa? :p
13 si ceva?
Nici macar buletin nu ai?![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Tinerii din ziua de azi :smackbottom: , of, of... eu la varsta voastra citeam asimov si visam noaptea butoanele, releurile si potentometrele alea de pe cpanel-urile navelor care se duceau prin andromeda... sau draq stie pe unde.. :lol:
offtopic:Originally posted by Razvan Pop
[b]Are ceva.... oricum mai multi decat Andy.![]()
)) erai pe aproape
misu & andy: bv ma ... eu la varsta voastra ... ( nu-mi mai aduc aminte) ... ma uitam la Power Rangers 8) si mergeam prin vecini sa mai vad ce e ala PC.
Boingeanu Ben
ma... ori suntem noi precoce ori sunteti voi mai incetzi :p
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)