se pare ca se pot da o multime de examene gratuit pana in 15 noiembrie la brainbench.
lista cu certificari disponibile: http://brainbench.com/xml/bb/common/testce...r/freetests.xml
succes!
se pare ca se pot da o multime de examene gratuit pana in 15 noiembrie la brainbench.
lista cu certificari disponibile: http://brainbench.com/xml/bb/common/testce...r/freetests.xml
succes!
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Am vazut si eu acum cateva zile... Chiar o "multime".Merci pentru succes. Congrats on your 300th post.
Mda, pai am luat si eu brainbench-ul pentru PHP4, dar, desi e gratis sa dai testul, te costa $15 sau ceva ca sa primesti certificatul... Neinteresant... Poate daca nu o sa am ce face odata cu $15 o sa-l iau si pe ala...
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Am luat brainbench pentru HTML 4. Ma simt misto.
Trebuie sa il dau si pe cel de PHP 4. E intr-adevar penibila faza cu certificatul.
Test: HTML 4.0
Date: 09-Nov-2005
Score: 4.53
Weights: 100% HTML 4.0
Elapsed time: 109 min 48 sec
HTML 4.0
Percentile: Scored higher than 93% of previous examinees
Ca sa impresionezi... trebuia sa schimbi timpul... La aproape 2 ore cat ti-a luat testul, pun la indoiala "validitatea" luiOriginally posted by andypopa
[b]Am luat brainbench pentru HTML 4. Ma simt misto.
Trebuie sa il dau si pe cel de PHP 4. E intr-adevar penibila faza cu certificatul.
Test: HTML 4.0
Date: 09-Nov-2005
Weights: 100% HTML 4.0
Elapsed time: 109 min 48 sec
HTML 4.0
Percentile: Scored higher than 93% of previous examinees. No ofense.
Ahaaaaaaaaa... Inteleg... No offense taken.
Chiar multumesc, daca se poate spune, ar fi chiar o sugestie sa le fac mai repede ca sa nu puna lumea la indoiala validitatea.![]()
Mai vorbim,
Andrei
Practice leads to perfection,
Offence leads to suffering.
Yoda wisdom
Originally posted by andypopa
[b]Ahaaaaaaaaa... Inteleg... No offense taken.
Chiar multumesc, daca se poate spune, ar fi chiar o sugestie sa le fac mai repede ca sa nu puna lumea la indoiala validitatea.![]()
Mai vorbim,
Andrei
l-am luat si pe ala de MS Internet Explorer 6.0 Fundamentals.4.83, 45 minute.
andy - crezi ca te ajuta cu ceva asta? nu prea cred. Arata calitate in ceea ce faci si vei avea si clienti multumiti. :p
Boingeanu Ben
bai, mostly, I'm doing this for myself. Nu ma astept sa ma ajute... Deloc...De stricat, in mod sigu nu strica deloc...
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)