Pentru cei care doresc varianta online a cartii o aveti aici: ”Tată bogat, tată sărac”, de Robert Kiyosaki
Pentru cei care doresc varianta online a cartii o aveti aici: ”Tată bogat, tată sărac”, de Robert Kiyosaki
Va recomand si eu o carte, care MERITA!
How to win friends and influence people - Dale Carnagie
http://www.amazon.co.uk/dp/006055566...igent+investor
E biblia investitiilor la bursa. Nu e nimic motivational. E informatie pura.
Caut cu jingle.ro.
O carte foarte-foarte inteligenta: "Semnalul si zgomotul. De ce unele predictii reusesc in timp ce altele dau gres".
Nu e chiar de business, insa are aplicabilitate foarte buna in business. E scrisa de Nate Silver, un statistician care a devenit celebru in SUA cu predictiile lui f exacte in baseball si politica.
Nu e lejera si are vreo 700 de pagini, insa merita citita.
O carte foarte-foarte inteligenta: "Semnalul si zgomotul. De ce unele predictii reusesc in timp ce altele dau gres".
Nu e chiar de business, insa are aplicabilitate foarte buna in business. E scrisa de Nate Silver, un statistician care a devenit celebru in SUA cu predictiile lui f exacte in baseball si politica.
Nu e lejera si are vreo 700 de pagini, insa merita citita.
Am citit „Ghid de investitii. Cum sa investesti ca un om bogat” si mi s-a parut interesanta. Intre autorii cartii se numara si Robert Kiyosaki. Pe de alta parte, mi-a fost recomandata, „What Would Google Do?” de Jeff Jarvis si, intr-adevar, cred ca este o carte buna. Am citit cateva recenzii care m-au convins ca trebuie sa o citesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)