ok, mi-am dat seama ca nu ar strica sa spun citeva lucruri legate de ideea voastra:
1. Pentru inceput, respectati regulule impuse de CRP. Nu depasiti cele 500 de caractere sau...
2. Cea mai importanta munca pentru site este noaptea si dimineata - noaptea pentru a face revista presei centrale de obicei publica mai repede stirile pe net) si dimineata pentru revista presei locale.
3. Daca vreti sa aveti la timp stiri din toate ziarele locale (destul de multe), aveti nevoie de cel putin 2-3 colaboratori, astfel incit sa impartiti tara pe regiuni, si fiecare sa puna pe site stiri din anumite ziare locale
4. stiri apar din 15 in 15 minute, asa ca ar trebui o persoana care sa urmareasca toate canalele de stiri (ma refer aici si la cele online), pentru a actualiza site-ul ori de cite ori este nevoie.
5. rezulta din punctul 4. ar fi nevoie de cel putin 5 oameni pentru a face un site de stiri care sa devina respectat
6. cind ati ajuns la un nivel decent (citeva mii de vizitatori unici pe zi - eu nu am ajuns, de asta am renuntat) - puteti lua legatura cu unul din ziarele centrale, pentru a stabili o colaborare cu ei. Atunci puteti prezenta integral o stire (cu putin noroc cea de deschidere), cu o conditie: sa puneti sub acea stire alte 4-5 linkuri cu titluri catre pagini din site-ul lor. Ceva de genul "Din ziarul X mai puteti citi"
7. As mai avea multe de spus, dar momentan rezolvati punctele sus-amintite.
p.s.: sa copii o stire de pe un site si sa o publici la tine, e ca si cum ai fura continutul oricarui alt site, indiferent de domeniu... Iar link-urile spre site-urile lor nu reprezinta neaparat un dezavantaj. Google a aratat ca agreaza sa ai link spre siteuri "respectate" din acelasi domeniu