Buna seara tuturor cititorilor forumului SEopedia.
Scot la vanzare un site de stiri auto.>http://stiri-auto.com
Siteul are PageRank 2.(A avut Page Rank 3 insa a fost retrogradat la 2,din cauza ca siteul nu a avut activitate, cel putin asta cred ca e motivul).
-275 de pagini indexate in Google
-246 de pagini indexate in Yahoo
Am in total 175 de articole, din care trebuie sa recunosc ca nu toate sunt originale 100%.Am spus direct, pentru a nu exista comentarii.
Siteul este activ din 19.10.2007.Domeniul este cumparat pe data de 16.10.2007.
In urmatoarele 1-2 zile il voi prelungi cu inca un an.Deci cine este interesat, va avea siteu cel putin pana pe 16.10.2009.
Din punct de vedere SEO este cat de cat optimizat.
Acesta nu este un site pe care sa il intretina userii(cum se intampla la un site de iduri de messenger, etc).Daca este cineva interesat sa il cumpere, trebuie sa stie, ca pentru a avea trafic si implicit profit, trebuie sa se implice serios la acest site.Eu nu m-am ocupat cred,niciodata cum ar fi trebuit, ca sa am si profit bun si trafic.
Trafic are putin, tocmai din lipsa de activitate.Nu am timp sa ma ocup de el.Insa daca cineva scrie pe el zi de zi, articole de calitate, cu siguranta va face ca siteul sa mearga foarte bine.
La cautarea stiri auto, se afla pe prima pagina, pe ultima pozitie cred.A avut perioada in care a fost pe pozitia 4 la aceasta cautare.
Atasez si o poza cu traficul siteului conform Google Analytics.Cei care doresc mai multe detalii, pot verifica pe trafic.ro.
Chiar daca nu l-am ridicat niciodata la adevaratul lui potential, am petrecut timp intretinand acest website.Este instalata platforma Wordpress, deci este un blog.Tema nu este chiar una simpla.
-Alaturi de domeniu si continut, veti primi si o protectie WhoisGuard valabila 1 an de zile.(pana la 16.10.2009)
Pretul este de 300$(850 ron).
Cei interesati ma pot contacta pe email la blog.axel16@gmail.com sau aici pe forum.
O seara buna.