Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Site de stiri sportive !

matican este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd January 2008
    Posturi
    139
    Putere Rep
    0

Implicit Site de stiri sportive !

Vreau sa fac un site de stiri sportive si sa le primesc de la agentiile de presa !
    Dar am o intrebare daca stie cineva , de exemplu stirea care o da agentia de presa la toata lumea e aceeasi sau e diferita !
    Ex : siteul meu si gsp : primim stirea de la agentia de presa amandoua siteuri , e aceeasi stire si trebuie modificata sau le modifica ei pentru fiecare in parte ?

Si ce agentii mai ieftine mi-ati recomanda !

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    235
    Putere Rep
    32

Implicit

Pai tu crezi ca cel care redacteaza stirea initiala o face personalizat pentru fiecare client? Bineinteles ca toata lumea primeste acelasi articol pe fluxul de stiri si, daca te-ai uita putin pe marile site-uri, ai vedea ca multe articole sunt identice.
    Comparatia ta cu gsp nu-si are rostul: gsp nu preia pur si simplu articole din fluxurile de stiri (decat in ceea ce priveste competitiile externe la care nu are trimisi speciale), ci are reporteri-anchetatori special platiti sa mearga in teren si sa scrie ei insisi articole originale.
    Sunt 2 variante pentru ce vrei tu sa faci:
    1. te abonezi la o agentie de stiri si preiei articolele ca atare, situatie in care vei constata ca aceleasi articole pe care le ai tu pe site mai apar pe inca 40 de site-uri din Romania, pe care iti va lua multi ani si multi bani sa le depasesti ca pozitionare pe google.
    2. scrii chiar tu articolele, situatie in care deja nu prea mai are sens sa te abonezi la o agentie de stiri, pentru ca cele mai importante subiecte ale zilei le vei gasi oricum pe orice site mare.

Parerea mea (si am ceva experienta in domeniu) este ca daca vrei sa te apuci de un site de sport ori iti faci un blog in care sa scrii tu de nebun ce iti trece prin minte, ori gasesti o nisa neexplorata. Sa faci un site sec de stiri mi se pare o mare pierdere de vreme.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand site stiri-auto.com
    De axel16 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 9th November 2008, 17:58
  2. link exchenge site-uri sportive
    De Fabius în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 17th June 2008, 15:30
  3. Caut script publicare stiri/editare stiri...
    De Ben Boingeanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd February 2008, 00:29
  4. site nou de stiri
    De anuntul în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 16th September 2007, 21:54
  5. site de stiri - ce cms imi recomandati?
    De flaviusro în forumul Continut web
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 27th May 2007, 12:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •