Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Un sfat prietenesc...

Afișare hibrid

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit Un sfat prietenesc...

Pentru toti ce au o(un) iubit, prietena (prieten), sotie (sot).... doar un sfat va dau, iubiti-va pe cei ce va sunt alaturi pt ca nu se stie daca candva va veni momentul ca toate visele voastre sa se destrame intr-o singura zi.... Iertati-ma pt cuvintele astea, dar sunt f deprimat.... azi am aflat ca prietena mea are leucemie, a aparut brusc si din pacate e destul de grav, e posibil ca in cateva saptamani sa nu mai fie deloc.... Asa e in viata, azi esti bine, maine nu mai esti deloc.... Aveti grija de voi, si de sanatatea voastra... e un sfat care nu credeam ca o sa-l dau candva cuiva.... si va rog sa ma iertati daca v-am intristat.
    Gabriel.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Imi pare tare rau sa aud asa ceva netule. Sper sa aveti sansa si totul sa se rezolve

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Sper si eu sa fie bine si sa nu fie diagnosticul asta....

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu stiu ce sa spun... in general la astfel de vesti raman mut...indiferent ce as spune nu pot schimba nimic.. Imi pare rau si sper sa fie bine...

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Te rog eu mult, verifica diagnosticul la cel putin 4 doctori, in 4 spitale.

Am trecut si eu prin asta, si crede-ma ca am vrut sa omor cativa doctori.

Intotdeauna exista tratamente, daca este faza incipienta ..

Sanse sunt, daca exista putere si vointa, si suport din partea familiei.

Ai grija de ea si de voi.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Desi nu sunt genul care ar avea puterea sa posteze probleme atat de importante si de grave pe forum, am avut o stare foarte...- nici nu stiu cum sa o exprim, sincer...- citind ce ai scris...
    Imi pare sincer rau, desi cuvintele's putine si simple.
    Sper sa fie varianta fericita intr-un final, si sa ramana doar ideea ta; am legatura directa cu o situatie asemanatoare si cu un final fericit al ei, datorita careia eu cred ca exista cineva acolo sus care ne priveste...

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Dimineata am aflat si eu. Ea e in Spania de o luna, vorbeam zilnic, trebuia sa ma duc in concediu in iulie acum de ziua mea, aseara stiu ca s-a simtit f rau si au dus-o la medic si dimineata mi-a dat mesaj cu ce i-ar fi spus doctorul. Inainte sa plece stiu ca avea unele simtome care le au cei ce au aceasta boala (am citit pe net), respectiv dureri f mari in zona abdomenului, a splinei, pierderea greutatii, lipsa poftei de mancare, oboseala... dar astea le poate avea si fara a avea acea boala, nu? Munceste f mult acolo si nu stie pe nimeni si poate de aceea... sper din suflet ca ceea ce i-a zis doctorul sa fie fals.. oricum pe 15 se intoarce in Romania... Sper din toata inima si ma rog sa fie doar o alarma falsa a medicilor. Nu as putea rezista sa vad cum se termina de la zi la alta fara sa pot face nimic.... am citit pe net ca o forma a bolii poate aparea brusc si ca in maxim 3 saptamani esti dus.... sunt f speriat, sper din inima sa se termine cu bine... Va multumesc tuturor pt incurajari.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Cu ajutorul familiei va fi bine. Sa fi langa ea cand vine in Romania, si sa nu o lasi singura.

Cum vine, fugi cu ea la inca 2 spitale diferite pentru un alt diagnostic, si nu le spune nimic din ce au spus ceilalti.

Adica nu le spune ce diagnostic au spus ceilalti. Lasa-i sa isi dea cu parerea si abia dupa, spune-le ce au zis si altii.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Care familie? Doar pe mine ma are, ai ei au lasat-o balta in trecut cand avea alte probleme (nu de sanatate)... e cumplit sa fi singur in astfel de momente, dar nu o sa o las singura. Doar pe mine ma are. Sper din inima sa fie bine.

pustiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th April 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    160
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu asi fi vrut sa citesc ce e aici. Vestile de acest gen nu le doresc nici celui mai mare dusman al meu. Sper din tot sufletul sa fie un diagnostic gresit, dar netule.... chiar daca diagnosticul e cel corect, trebuie sa aveti incredere ca exista rezolvare. Nu e un caz rezolvat, sunt sute, mii... trebuie sa aveti vointa si speranta. Documenteaza-te si vezi exact despre ce forma a bolii este vorba, dar mai intai, mergeti inca la 2, 3 doctori buni care sa puna inca o data diagnosticul.
    Intotdeauna mi-am dorit doar sanatate si asta o doresc tuturor. Asta ii doresc si ei mai ales acum, cand are mare, mare nevoie. Sper, si am incredere ca se va face bine. Solutii sunt, trebuie doar sa le gasesti asa ca nu va pierdeti speranta.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfat...!
    De Waddu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th January 2010, 00:16
  2. Sfat
    De mihh în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st December 2009, 13:37
  3. Sfat
    De mihh în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 12th November 2009, 15:54
  4. Un sfat SEO va rog
    De Hetzenauer în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th September 2007, 11:44
  5. Un sfat
    De andrei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd November 2006, 01:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •