Dimineata am aflat si eu. Ea e in Spania de o luna, vorbeam zilnic, trebuia sa ma duc in concediu in iulie acum de ziua mea, aseara stiu ca s-a simtit f rau si au dus-o la medic si dimineata mi-a dat mesaj cu ce i-ar fi spus doctorul. Inainte sa plece stiu ca avea unele simtome care le au cei ce au aceasta boala (am citit pe net), respectiv dureri f mari in zona abdomenului, a splinei, pierderea greutatii, lipsa poftei de mancare, oboseala... dar astea le poate avea si fara a avea acea boala, nu? Munceste f mult acolo si nu stie pe nimeni si poate de aceea... sper din suflet ca ceea ce i-a zis doctorul sa fie fals.. oricum pe 15 se intoarce in Romania... Sper din toata inima si ma rog sa fie doar o alarma falsa a medicilor. Nu as putea rezista sa vad cum se termina de la zi la alta fara sa pot face nimic.... am citit pe net ca o forma a bolii poate aparea brusc si ca in maxim 3 saptamani esti dus.... sunt f speriat, sper din inima sa se termine cu bine... Va multumesc tuturor pt incurajari.

Răspunde cu citat