Eu am gasit un alt Dell interesant dar e TL-52 (nu 56 cum cauti tu) si la configuratia care o are eu sunt de parere ca ar merita. Eu nu am gasit sa scap de Dell-ul Latitude C640 pe care il detin...ca mi-as fi luat si eu un Dell d'asta.
Eu am gasit un alt Dell interesant dar e TL-52 (nu 56 cum cauti tu) si la configuratia care o are eu sunt de parere ca ar merita. Eu nu am gasit sa scap de Dell-ul Latitude C640 pe care il detin...ca mi-as fi luat si eu un Dell d'asta.
... si inca o intrebare : cat de mult te poti baza pe ce scrie in oferta ? De exemplu imi surade ideea acumulatorului Li - Ion 9 celule dar daca are doar 4 sau numai 6 ?
PS : se pare ca sunt 9 celule, am gasit acelasi produs si pe emag si spune acelasi lucru...
Ultima modificare făcută de tataraseni; 27th June 2007 la 13:22.
S-ar putea sa iti aflu diseara asta, daca se vede sau scrie pe acumulator. Am un prieten care si-a luat modelul ala. Sau ii poti intreba pe ei cum poti vedea daca oferta e in regula.
Later edit: e posibil sa fie o greseala la ei deoarece pe site vad decat variante cu 4 sau 6 celule. I se poate pune totusi un acumulator cu 9 celule care dupa spusele lor (celor de la dell) e cu 20$ mai scump.
Ultima modificare făcută de Aurel Dragut; 26th June 2007 la 13:37.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)