Rezultate 1 la 10 din 58

Subiect: evoMag: Reduceri false, minciuni, lipsa de respect si onoare (update)

Afișare hibrid

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Spune sincer te rog, cand ai comandat imprimanta la 6 lei, credeai ca e reducerea e reala, sau credeai ca e o eroare de sistem si te-ai gandit sa profiti de ea?
    Cred ca oricine ar fi gasit o asa oferta ar fi vrut sa profite de ea. Chiar si tu ai fi incercat, sunt sigur

Am prins la un moment dat o super-mega-ultra-oferta la un magazin, nu mai stiu care. Era o tableta super-mega-ultra-smechera, care in magazin o gaseai la vreo 1400 lei (parca) si pe site era redusa la vreo 300 lei. Nu am avut bani pe card decat pentru o tableta si am si comandat-o. Evident ca a doua zi s-au corectat lucrurile si n-am primit nici o tableta .. dar no .. daca prinzi o asemenea oferta, sa fii nebun sa nu incerci. La 6 lei pe imprimanta cred ca as fi comandat 5 )
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    La 6 lei pe imprimanta cred ca as fi comandat 5 )
    Da te basicai daca in loc sa-ti zica ca e o greseala incercau sa te convinga ca ai lansat comanda prea tarziu, ca sa-u dat 10.000 de bucati la 6 lei, da tu ghinionist nu ai prins? Si sa anulezi comanda, ca sunt sanse mici sa mai aduca la pretul asta? asta cred ca e esenta ince vrea sa spuna Iulian. Adica ai macar 1% imprsia ca era cat pe ce sa prinzi pestisorul de aur, dar ca trebuie sa mai incerci! Daca-ti zicea, e o greseala, daca mai vezi una, nu te arunca ca nu primesti ... asta e, ai incercat, nu a mers!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Cred ca oricine ar fi gasit o asa oferta ar fi vrut sa profite de ea. Chiar si tu ai fi incercat, sunt sigur
    Sigur ca as fi incercat. Dar nu mi-ar fi rusine sa recunosc asta. Si la faza cu tableta am incercat si eu apropo desi acolo chiar nu eram sigur ca e o eroare. Am banuit ca e, dar tot am dat comanda.

Dar intrebarea era pentru Iulian, pentru ca aici e vorba de un context putin diferit. E util sa aflam daca chiar a crezut ca e oferta.
    Ca daca STIA (cum stim toti de fapt, numa el nu recunoaste) ca e o greseala si a incercat constient sa profite de ea, tot circul ulterior este cumva... penibil.

Si e penibil pentru ca evident cauta tot felul de surse, articole din 2012, virgule prin termeni si conditii, face toate eforturile ca sa ce? Care e rezultatul final? Ca are dreptate pe internet? E vorba de simtul de haiduc, adica a gresit cineva pe internet si hai sa ii dam o lectie? Ca asta cu "hai sa informam publicul" e trasa de par rau de tot.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th February 2014, 23:43
  2. Reduceri cu reduceri pentru seopedisti la Brasov Internet Festival
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd May 2012, 23:41
  3. 5% discount pe evomag
    De Pato Basil în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd August 2011, 20:52
  4. Respect!
    De BlueBoy în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th November 2006, 00:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.