Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 37

Subiect: serialepenet.ro a fost sechestrat

Afișare hibrid

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

Implicit serialepenet.ro a fost sechestrat

Care mai aveti site-uri de seriale, aveti grija ca parchetul e cu ochii pe voi. Colegul care detine serialepenet.ro e de pe forum?

Domeniul serialepenet.ro a fost sechestrat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - WORLDIT
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Mirus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th June 2015
    Locaţie
    Bucuresti, România
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Curiozitate.... Și cei care fac embed serialului Las Fierbinți de pe Dailymotion? Îi vor vizita și pe ei, sau pe cei de la Dailymotion?

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

Implicit

Daylimotion nu are serverele in Romania si nu are proprietari romani. Cel mai probabil, site-urile de seriale care incep sa faca bani de pe urma fimelor/reclamelor de pe site, risca sa fie luati in vizor.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Alex Florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

Dar proprietarului i-a facut ceva? Stiti ceva de el?

Mi se pare o mare prostie...in aproape toate tarile este legal sa ai un site de filme, sharing...numai in Romania se interzice. Probabil papagalii de la Voyo au facut reclamatie deoarece nu le mai merge afacerea de rahat.
    Ma uit la frecvent la Clipuri/Trailere/Filme si castig bani in timp ce scurtez link-uri.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Ale Vezi Post

Mi se pare o mare prostie...in aproape toate tarile este legal sa ai un site de filme, sharing...numai in Romania se interzice.
    Tu te auzi ce prostii debitezi? Ia uimeste-ma si zi-mi in care tara este legala pirateria!
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Alex Florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Tu te auzi ce prostii debitezi? Ia uimeste-ma si zi-mi in care tara este legala pirateria!
    "- Portugalia - acum o luna de zile justitia din portugalia a respins o actiune de genul SC PRO TV. In portugalia site-urile de filesharing si filme online sunt legale
    - Germania - A ales sa plateasca o amenda de 45.000 euro pe zi decat sa interzica site-urile de filesharing si filme online
    - Rusia - Nu este in Uniunea Europeana si ii cam doare undeva de legile impotriva site-urilor de filesharing si filme online
    - Olanda - In aceasta tara au host majoritatea site-urilor mari de continut adult. Aici am si eu host.
    Asta se numeste INVIDIE... Voyo nu este promovat si vrea sa isi scoata banii .. de aceea Si google ofera filme online si ar trebui cercetati ... "

Sursa: Vezi lista cu site-urile reclamate de ProTV la Politie! Cum incerca sa-si creasca audienta MediaPro-ul
    Cel care mi-a dat rep negativa, cu siguranta este fan voyo
    De ce nu a participat nimeni din televiziuni inafara de protv? Va spun eu, pentru ca le scade profitul la voyo... nici ei nu ai 100 drepturi de autor pe tot ce au ei acolo...
    Va mai intreb ceva daca tot spuneti ca pirateria trebuie oprita...etc... dar coruptia nu trebuie oprita? E legal sa faci 1Km de autostrada cu 1 miliard de euro?
    Ma uit la frecvent la Clipuri/Trailere/Filme si castig bani in timp ce scurtez link-uri.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

"- Portugalia - acum o luna de zile justitia din portugalia a respins o actiune de genul SC PRO TV. In portugalia site-urile de filesharing si filme online sunt legale
    - Germania - A ales sa plateasca o amenda de 45.000 euro pe zi decat sa interzica site-urile de filesharing si filme online
    - Rusia - Nu este in Uniunea Europeana si ii cam doare undeva de legile impotriva site-urilor de filesharing si filme online
    - Olanda - In aceasta tara au host majoritatea site-urilor mari de continut adult. Aici am si eu host.
    Asta se numeste INVIDIE... Voyo nu este promovat si vrea sa isi scoata banii .. de aceea Si google ofera filme online si ar trebui cercetati ... "

Sursa: Vezi lista cu site-urile reclamate de ProTV la Politie! Cum incerca sa-si creasca audienta MediaPro-ul
    De ce nu a participat nimeni din televiziuni inafara de protv? Va spun eu, pentru ca le scade profitul la voyo... nici ei nu ai 100 drepturi de autor pe tot ce au ei acolo...
    Va mai intreb ceva daca tot spuneti ca pirateria trebuie oprita...etc... dar coruptia nu trebuie oprita? E legal sa faci 1Km de autostrada cu 1 miliard de euro?
    Ca voyo vrea sa-si scoata banii investiti (prin denuntarea altora) mi se pare irelavant. Relevant este ca acel site chiar se ocupa cu pirateria si obtinea venituri din opere pt care n-au platit in viata lor drepturi de difuzare. Si mai e o chestiune, nu tot ce e pe internet e neaparat adevarat (ma refer la quote-ul luat din sursa ta). Ai verificat vreuna din afirmatii ? Da link-uri care sa ateste fiecare dintre item-urile din acea lista.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Nu stiu de ce am impresia ca nu esti obiectiv. Ce treaba are PROTV? PROTV isi cere drepturile, lucru normal, faptul ca voyo nu are audienta, nu are relevanta in discutie.

Problema este ca "exista o infractiune" pentru care PROTV cere o rezolvare. Ca asta inseamna sa cada site-urile, dosare civile/penale, chiar nu e relevant. Relevant este ca incercam sa promovam pirateria, iar asta e grav.

Vreau si eu link la "decizia portugaliei" si a "germaniei", pentru ca sunt tare curios daca este adevarat.

Cand topicul o sa fie despre coruptie, o sa discutam despre asta, momentan discutam de piraterie.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    45
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu sunt fan Pro Tv dar VOYO este praf, ca aplicatie online dar si continutul de pe acesta.
    Pe tableta face figuri de multe ori, pe alte sisteme de operare nu poti urmari nimic fiindca iti cere un plugin care functioneaza doar pe Windows.
    Am avut VOYO gratuit de la telekom timp de un an de zile dar foarte rar intram, nu as plati pentru VOYO.

Daca nu as avea de ales as alege un alt serviciu online.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

In italia, sicilia. Piraterie si rosii modificate genetic)

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Serialepenet.ro si serviciul PayU
    De Guess Who în forumul Stiri Social Media
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th June 2012, 19:54
  2. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd May 2012, 15:50
  3. am fost penalizat?
    De Vicentiu în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 6th June 2011, 18:33
  4. Am fost penalizat ? sau?