Dar cu vandsteroizi.ro, top-teleshop.ro, crystalglamour.ro, steroizii.ro ce or fi avut?
Poate are legatura cu asta: Aveți grijă ce promovați | razvanbb ?![]()
Sunt multe astfel de siteuri si cred ca proprietarii nu realizeaza la ce se expun. E piraterie toata ziua.
ma o masura buna.... sa ceri bani pe continut piratat... iar tusa nu platesti drepturi de difuzare si toate cele.. mi se pare ca e nesimtire...
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!
Majoritatea site-urilor de filme folosesc modul embed. Nu cred ca trebuie sa explic cuiva ce inseamna asta. Deci? Ce este ilegal aici?
suficient de clar?
Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 4 ani sau cu amenda punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel incat publicul sa le poata accesa in orice loc sau in orice moment ales in mod individual".
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Chiar foarte clar!
Nu le pasa in ce mod pui tu la dispozitia publicului informatia ilegala. E infractiune si basta!
Pe de alta parte, daca mai incasezi si bani pentru care bineinteles ca nu platesti impozite, incadrarea cred ca e mult mai grava.
Fiind inchise si mai multe site-uri care nu au legatura cu drepturile de autor, eu cred ca toti sunt urmariti pentru evaziune fiscala, distribuire de substante interzise, falsificate sau cu provenienta incerta.
Consider asta ca facand parte din normalitate si nu pot intelege ce au in cap cei care incep afaceri fara acoprire legala. Faci totul legal, platesti taxele legale si dormi noaptea linistit. Poate si flamand, dar linistit!
Practic, codul embed este doar un link. Nu se gazduieste nimic fizic, nu se detine opera... Unde este suportul?
In felul acesta nu am mai putea distribui o melodie cu Shakira, nu? Pentru ca e opera lui ShakiraCel ce o distribuie este de fapt youtube, Vevo... etc.
Cred ca mai degraba cei care incarca opera sau gazduiesc pe server sunt de vina, nu cei care dau share unui cod embed (link).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)