Rezultate 1 la 10 din 59

Subiect: Sfaturi achizitie Bicicleta SH - Inalt si gras

Afișare hibrid

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

pai stai putin..
    daca bicicleta duce 100kg.. asta se refera exclusiv la operator (nu mai aduni si greutatea bicicletei);
    daca rotile suporta 85kg.. asta e chiar mai bine.. pt ca 110kg per bicicleta.. inseamna 55kg per roata (stiu ca in majoritatea cazurilor nu se distribuie egal, dar na.. asa o aproximare grosolana);
    e ceva gen "deadweight", deci la o utilizare normala n-ar trebui sa fie problema;
    si consecintele depasirii greutatii sunt in principal deformarea rotilor, nu cedarea mecanica a materialului - nu e pericol de accident iminent (repet, daca nu faci cine stie ce cascadorii);

ca sa ai un oarece termen de comparatie.. eu tot roti ieftine am (la 130+ kg doar operatorul ) si am fost cu ele si in oras si offroad (nu extrem) si la concurs (de amatori) prin padure si la iesiri de 100+ km;
    in mai multi ani de folosire (in care am schimbat cauciucurile) nu le-am dus nici macar o sigura data la indreptat;

nu spun ca alea scumpe n-ar fi mai bune.. dar spun ca in practica s-ar putea sa ti se potriveasca astea normale;

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Ciprian.Olaru Vezi Post
    daca rotile suporta 85kg.. asta e chiar mai bine.. pt ca 110kg per bicicleta.. inseamna 55kg per roata (stiu ca in majoritatea cazurilor nu se distribuie egal, dar na.. asa o aproximare grosolana);
    e cev;
    Sigur se imparte la 2 roti? Eu inteleg ca fata vrea sa iau o bicla de 1500 euro, dar sunt totusi nemti, nu cred ca "zice doar asa de forma".

Din ce am citit, se mai stramba si rotile alea, la astia "mai pufosi" Cand ai 85kg imbracat si cu toate lucrurile pe bicla, nu ai stress. Cand sari de 100kg, deja ai alte probleme, pe langa v-brake sau disc si ce fel de furca are

Mai caut, merci de info, ca deja imi faceam planuri de "crescut bugetul".
    Ultima modificare făcută de Tom; 7th May 2015 la 14:18.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sugestie achizitie laptop
    De impelo în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 13th August 2013, 11:08
  2. Recomandare achizitie tableta
    De Marius Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 18th October 2012, 17:39
  3. Borderou de achizitie
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th June 2010, 01:04
  4. Achizitie Laptop
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th February 2010, 20:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.