Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
INCREDIBIL!

Ma uit la postul lui George Ginghina si nu-mi vine sa cred.

Hai sa va explic ce-a facut George Ginghina. Am cumparat de la el 2 advertoriale. Intelegerea a fost ca dupa ce il publica pe primul, pe blogul lui personal, sa-i platesc si sa-l publice si pe cel de-al doilea pe highsound.

Pe 21 ianuarie 2015 ii fac plata si astept sa apara cel de-al doilea advertorial. Dupa doua zile mai uit pe highsound si vad ca site-ul este cazut si se afiseaza mesajul Account Suspended. Il anunt ca site-ul este cazut si imi spune ca au fost atacuri, ca hostul restaureaza back-up-uri si ca in doua zile totul va fi ok. Astept doua zile, site-ul in continuare este cazut. Ii mai trimit inca un pm. Ma ignora. In 26 ianuarie intreb din nou care este situatia. Nu primesc nici un raspuns. In 28 ianuarie ii trimit inca un pm, in care il rog sa ma contacteze. Sunt ignorat in continuare. Pe 31 ianuarie, la 10 zile de la plata, ma enervez, ii dau un ultimatuum, il amenint ca il voi face de cacao pe forum si ca ma voi plange adminilor. In sfarsit imi raspunde la pm si imi spune ca mi-a postat articolul cu o zi in urma. Basme, ma uitasem de cate 2-3 ori pe zi pe site-ul lui si articolul a aparut fix dupa ultimatuum.

Nu aveam de gand sa vorbesc despre comportamentul lui George Ginghina si m-am gandit ca poate ca omul a avut probleme. Sunt stupefiat sa vad acum, cat tupeu are sa reclame o situatie in care lui i s-a cerut sa astepte 2-3 zile pentru rezolvarea problemei.

Era un proverb cu "Ce tie nu-ti place, altuia..."
Deci cum e George?

A intarziat 2 zile si e tepar? Iar tu?

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
Catelul Toto Fluierici de mai sus se crede in Twilight si a inceput iar sa latre la stele. Apropo, blogul e on de aproape o luna.
Si tu batman? Limbajul asta de cioban nu te ajuta. Teapa e teapa!

Citat Postat în original de tottyovi Vezi Post
Iti pun un printscreen sa vezi cat reprezinta cei 80 ron pentru mine? E chiar asa greu pentru tine sa gandesti?
da, chiar te rog! Un printscreen sa vedem si noi!