Manelisti everywhere...
Versiune printabilă
Manelisti everywhere...
50 shades of junk
Topic stricat, ascuns in groapa rusinii de pe Seopedia.
Controlati-va si voi (parerea mea)
ontopic: nu mai vindeti si nici nu mai cumparati advertoriale "pe viata". Puneti un termen oarecare, sa fie treburile clare.
INCREDIBIL!
Ma uit la postul lui George Ginghina si nu-mi vine sa cred.
Hai sa va explic ce-a facut George Ginghina. Am cumparat de la el 2 advertoriale. Intelegerea a fost ca dupa ce il publica pe primul, pe blogul lui personal, sa-i platesc si sa-l publice si pe cel de-al doilea pe highsound.
Pe 21 ianuarie 2015 ii fac plata si astept sa apara cel de-al doilea advertorial. Dupa doua zile mai uit pe highsound si vad ca site-ul este cazut si se afiseaza mesajul Account Suspended. Il anunt ca site-ul este cazut si imi spune ca au fost atacuri, ca hostul restaureaza back-up-uri si ca in doua zile totul va fi ok. Astept doua zile, site-ul in continuare este cazut. Ii mai trimit inca un pm. Ma ignora. In 26 ianuarie intreb din nou care este situatia. Nu primesc nici un raspuns. In 28 ianuarie ii trimit inca un pm, in care il rog sa ma contacteze. Sunt ignorat in continuare. Pe 31 ianuarie, la 10 zile de la plata, ma enervez, ii dau un ultimatuum, il amenint ca il voi face de cacao pe forum si ca ma voi plange adminilor. In sfarsit imi raspunde la pm si imi spune ca mi-a postat articolul cu o zi in urma. Basme, ma uitasem de cate 2-3 ori pe zi pe site-ul lui si articolul a aparut fix dupa ultimatuum.
Nu aveam de gand sa vorbesc despre comportamentul lui George Ginghina si m-am gandit ca poate ca omul a avut probleme. Sunt stupefiat sa vad acum, cat tupeu are sa reclame o situatie in care lui i s-a cerut sa astepte 2-3 zile pentru rezolvarea problemei.
Era un proverb cu "Ce tie nu-ti place, altuia..."
hahhahahha :))
hilar domne, hilar.. hotul care striga hotii!!
Oameni buni eu mi-am luat teapa cu factura data si voi cumparati link-uri pe viata? Asta n-am mai auzit. M-a bagat si in p... mami cand l-am sunat sa-l intreb de ce nu face ce trebuia pentru 15 mil lei vechi parca... nu mai tin minte. Mi-a zis ca eu sunt de vina si ca pot sa ma duc unde vreau sa-i fac plangere ca el are la mana dovada :))
Eu cand eram mic am primit o piatra-n cap.
Oameni buni, nu am creat acest thread pentru a striga hotul sau pentru a da cuiva in cap. Mi se pare absurd ca s-a ajuns la bataia asta de joc!
@Tom - Eu nu am spus asa ceva asa ca am sa te rog sa nu imi pui cuvinte in gura. Ceea ce a spus Vicarous este adevarat. Am fost in sesiune, am avut de invatat, am avut alte prioritati. Faza este ca articolul lui a fost postat si se afla si acum pe site. Linkul meu... well, momentan nu este. A fost pentru o luna si am fost perfect de acord sa il platesc pentru luna respectiva, insa pentru a evita astfel de probleme de "down" si in urmatoarele 2 luni am preferat sa cer un refund. Asa am considerat eu ca trebuie sa procedez.
Asta ca sa-ti si raspund, sa nu zici ca ma ascund sau ceva. De acord ca se poate intampla oricui iar eu nu am acuzat pe nimeni de teapa, deci nu inteleg de unde ai dedus tu treaba asta.
Dar vreau sa se inteleaga o chestie foarte clar: nu am facut thread-ul asta ca sa ne certam sau sa va certati intre voi. Nu am facut thread-ul asta ca sa strig hotul, ca sa fac acuze aiurea sau ca sa dau in cap cuiva. Chiar inainte de a publica thread-ul discutam cu membrul in cauza si i-am spus ca vreau doar niste feedback intr-o situatie in care nu stiam cum ar trebui sa procedez. Din acest motiv nici macar nu am vrut sa dau numele!
Aviz Vicarious, nici un moment nu a fost vorba de o reclamatie. Voiam doar un sfat din experienta altora! ;)
Ceea ce voi nu ati inteles este ca aici nu exista un conflict. Nu am vrut sa deranjez pe nimeni, nu am vrut sa defaimez / razbun pe nimeni, nu am vrut sa acuz pe nimeni: am vrut doar sa stiu cum ar proceda unul dintre voi webmasteri in situatia mea.
... iar topicul meu a ajuns circ ieftin.