Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Nedumerire legata de deschiderea unui blog

Vizualizare arbore

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de John Vezi Post
    Salutare,

Cu riscul de a pune o intrebare naiva, vreau sa va spun ca intentionez sa deschis un blog, unde o sa scriu despre mai multe produse. In general, pareri pro, dar si contra in cazul in care acestea exista.

Pot fi taxat in vreun fel de producatorii respectivelor produse pentru motive gen publicitate negativa ori alte asemenea, referindu-ma aici la parerile contra?

Intentia mea nu e nici pe departe sa fac anti reclama, ci doar sa scriu parerea mea despre experienta pe care am avut-o in urma testarii produselor.

Nu are relevanta despre ce produse e vorba, ele se gasesc in aproape orice supermarket. Nu le primesc gratuit, ci le cumpar si doresc sa imi exprim parerea. Atata tot.

Repet, posibil sa deranjez pe cineva?
    Sincer, am avut intentia asta de foarte multe ori (cand de "arzi" cu un produs sau serviciu/firma), iar Romania nu are un site de reviews. Toti incearca acelasi lucru: blog, iar dupa un timp renunta, pentru ca nu monetizeaza.

E necesar un portal "deschis" si nu un blog cu pareri subiective. Idei sunt, dar cine mai are timp de toate

Toti vor sa adauge un review, dar in 99% din cazuri, dorinta apare pentru "negativ". Nimeni nu intra pe net sa scrie un review pozitiv, fara stimulent. De aceea magazine precum amazon au super reviews. Acum 2 zile citeam reviews la un produs (storcator de fructe), unde primele 2 erau reviews de minim 100 usd/ review (1000 cuvinte, date tehnice, experiente reale, exprimara naturala, etc), iar calitatea lor exceptionala.

Nu poti obtine astfel de reviews fara motivatie. Poti obtine usor mii de reviews negative, dar reviews de calitate NU. Indiferent ca le platesti, sunt putini cei care stiu sa scrie un review, toti scriu "content"

-----------
    designarti a explicat destul de bine nisa, asta daca chiar crezi ca merita un blog.
    Ultima modificare făcută de Tom; 28th December 2014 la 23:23.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Valoarea la vindere a unui blog
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st March 2012, 12:19
  2. Cresterea unui site/blog pe .com
    De Radu.R în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 13th September 2011, 14:33
  3. Intrebare legata de sursa unui video
    De Vargau în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th February 2011, 15:33
  4. UX-ul unui blog
    De Alex Dumitru în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 21st December 2010, 05:49
  5. Deschiderea fisierelor pdf
    De enisal în forumul Continut web
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th January 2010, 14:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •