Citat Postat în original de Dan Vezi Post
1. Nu esti nici primul nici ultimul care se comporta asa. Sansele sa fie altfel decat zic sunt prea mici. Dar daca insisti ca ma insel, o sa rog un admin sa te limiteze juma de an in markeplace, ca oricum n-ai venit pentru asta. Si imi voi cere scuze public pentru ca te-am acuzat aiurea. OK?

2. Practic nu vei avea 0, pentru ca nu e singurul client de pe piata si oricum zona respecitva e acoperita de ads care produc. (50 de euro pe luna)

3. Exactly my point!

As adauga ca daca cineva e interesat de spatiul respectiv inseamna ca e valoros. Si niciodata nu este un singur potential client pentru un spatiu publicitar. Sunt mai multi. E doar o chestiune de timp pana se va vinde la pretul corect.
1. Sincer, iti inteleg scepticismul am avut si eu forum-uri la viata mea.. de aceea nu e nevoie de scuze publice. Ofensa nu a fost grava. Totodata rog eu admin-ul sa-mi baneze permanent postarile in marketplace, nu de asta am venit. Probabil iti vei da seama pe parcurs, am impresia ca ne vom cunoaste mai bine...asa cu timpul...

2+3 . Suna ceva de genul, eu cred ca merita 150 euro / luna si nu 100 euro de aceea prefer sa raman cu spatiul de reclama gol asa cateva luni sau ani pana vine cineva si-mi ofera pretul care vreau eu. Exact ca si in imobiliare unde proprietarul unui spatiu prefera sa astepte luni/ani dupa clientul care va oferi pretul cerut de el si nu cel la care se raporteaza piata. Astfel incat in loc sa castige mai putin dar luna de luna , nu castiga nimic.