@ Geany Cat ai cerut pana la urma pe banner?
@ Geany Cat ai cerut pana la urma pe banner?
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Multumesc tuturor, mi-a fost de ajutor sa aud si alte pareri...
@Lovelife: Te rog sa-mi spui si mie cum a decurs negocierea
@Tudor: Nu am facut inca o oferta, ma mai gandesc pana maine.
Daca cineva e cu adevarat interesat, plateste, daca nu, i se va parea mult sa plateasca si jumatate din cat genereaza o reclama Adsense (mi s-a intamplat asta pe un alt site).
Daca as cere 150 euro/luna si ar refuza, nu inseamna ca ar trebui sa fac compromis, sa ma multumesc cu (mult) mai putin pt ca oricum e mai bine decat nimic.
Chiar ma gandesc sa cer 150 euro![]()
Eu nu-mi dau seama despre ce reclama e vorba. Pe lyla.ro nu vad...
Depinde cui ii vinzi si ce beneficii are advertiserul.
Am avut si eu adsense la sfarsitul articolului. Desi imi producea 50e/luna, locul acela l-am vandut unui client cu 200¤/luna (plata pe minim 3 luni - prima luna platindu-mi 300¤ - site-ul avand ~100k afisari (acum a mai crescut putin) ). Colaboram deja de 7-8 luni. E un win-win. El vinde exact despre ce scriu eu.
Deci din punctul meu de vedere cel mai mult conteaza "profilul" advertiserului.
Vand Advertoriale (pr 5)
@Vali: Nici eu nu am vazut din prima...Mersi pentru ca ai impartasit din experienta ta...
Antonio, o sa va zic si voua daca tot m-ati sfatuitInca n-am primit raspuns.
Nu am facut contract pe 150 euro/luna, tocmai le-am zis ca nu o sa mai vand spatiu publicitar pe site in urmatoarele luni.
Initial au fost interesati de oferta mea, pana au vazut nr de afisari pentru care ar fi trebuit sa plateasca banii, li s-a parut prea mult, mi-au cerut iar sa le fac o oferta...Aveam de gand sa le zic iar 150 euro sau sa scad la 120, dar am vrut sa incheiem discutiile. Oricum nu prea o sa am timp de site in urmatoarele luni, pentru mine deocamdata e ok asa. Eu consider ca pe termen lung as fi avut de pierdut daca acceptam de la inceput sa scad pretul. "Bani deloc in speranta de bani multi" e mult mai motivant pentru mine decat "Bani putini pentru mult timp"![]()
Acum am fost atent si am vazut ca ai 100.000 afisari pe luna, 150 euro este foarte mult
Pe piata la un site de tip premium se plateste intre 0.2 si 1 euro pe mia de afisari, adica tu in cel mai bun caz ar fi trebuit sa ceri 100 euro, iar 50 euro ar fi fost mai mult decat echitabil
Eu zic sa accepti si mai putin
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
50 de euro n-as fi putut sa accept in nici un caz pt ca am o reclama Adsense care genereaza peste 50 de euro, sub 60Ei mi-au cerut explicit sa inlocuiesc reclama aceea Adsense cu a lor...Oricum, deja am refuzat si nu imi pare rau...
Nu stiu care sunt preturile pe piata, nu ma pricep, dar daca ar trebui sa accept sume de genul acesta, care sunt la nivelul celor cativa centi platiti de Adsense, prefer sa nu mai vand deloc spatiu publicitar.
Geany, you go girl![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)