Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Ma sfatuiti cu ceva?

Afișare hibrid

Geany este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit Ma sfatuiti cu ceva?

Buna,

Am primit o oferta pt a plasa publicitate pe un site si nu prea stiu cat sa cer. De obicei refuz cererile pe .ro, s-a intamplat sa nu-mi placa reclama, dimensiunea reclamei, cat mi se oferea...Nu prea am experienta in a stabili un pret, ultima data cand am stabilit singura un pret, corect dupa mine, am auzit "dincolo e mai ieftin!"

Cateva detalii:
    - reclama pe care ar trebui sa o pun poate fi vazuta pe lyla.ro (la sfarsitul postarilor), aceeasi pozitie si dimensiune. Pe site acum sunt 2 reclame adsense (in paginile cu postari), iar una este chiar prin zona in care ar trebui sa pun reclama (genereaza circa 50 euro/luna si ar trebui sa o scot, pt ca ar fi prea incarcat site-ul cu reclame),
    - traficul este majoritar din Google (circa 95%),
    - site-ul are pe la 90.000 - 100.000 afisari/luna,
    - bounce rate circa 25%,
    - site-ul iese in evidenta prin continut,
    - site cu target feminin,
    - din statisticile paginii Facebook (toti fanii paginii sunt reali): peste 80% sunt femei, procentul cel mai mare fiind cu varsta cuprinsa intre 25 si 44 de ani.

M-au contactat prima data acum vreo 3 luni (atunci am vazut cu mare intarziere e-mail-ul si nu le-am raspuns), au insistat acum din nou. Nu mi-au cerut statistici, mi-au zis direct sa le spun un pret (pe luna) si ca platesc in avans.

Ma sfatuiti, va rog?

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

La traficul pe care il ai si pentru bannerul respectiv eu as cere intre 100 si 150 euro/luna.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

si eu as inclina tot spre suma de 150 euro pe luna

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Nu cred ca are rost sa te intinzi mai mult decat iti e plapuma .. daca iei 80-100 euro/luna e suficient. E dublu sau aproape dublu decat iti aduce adsense. Poate fi anuntata o posibila crestere a pretului daca traficul va creste de la o luna la alta.

Decat sa primesti 150 euro intr-o luna, iar apoi sa nu mai doreasca sa continue pentru ca nu sunt rezultate, mai bine te multumesti cu 80-100 euro si asa ai mai multe sanse ca timpul colaborarii sa creasca, caz in care ambele parti vor fi multumite.

E in avantajul amandorura sa aveti continuitate.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

TabulaWeb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    26th February 2014
    Vârstă
    45
    Posturi
    30
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Nu cred ca are rost sa te intinzi mai mult decat iti e plapuma .. daca iei 80-100 euro/luna e suficient. E dublu sau aproape dublu decat iti aduce adsense. Poate fi anuntata o posibila crestere a pretului daca traficul va creste de la o luna la alta.

Decat sa primesti 150 euro intr-o luna, iar apoi sa nu mai doreasca sa continue pentru ca nu sunt rezultate, mai bine te multumesti cu 80-100 euro si asa ai mai multe sanse ca timpul colaborarii sa creasca, caz in care ambele parti vor fi multumite.

E in avantajul amandorura sa aveti continuitate.
    Asculta ca zice bine. Ce preferi, 150 euro , 4 luni de zile sau 100 euro 12 luni de zile ?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de TabulaWeb Vezi Post
    Asculta ca zice bine. Ce preferi, 150 euro , 4 luni de zile sau 100 euro 12 luni de zile ?
    Ar mai fi nevoie si de 30 de zile, nu doar de un numar anume de posturi.
    In plus, la bar&lobby, postarile nu se contorizeaza, asa ca te chinui degeaba.

si ontopic:
    Eu recomand 150 de euro 4 luni de zile, apoi revenirea la 100 de euro pentru cele 8 luni ramase din an. Pentru ca daca vinzi scump azi nu inseamna ca peste 3 luni cand expira contractul nu mai vinzi deloc. Nu tre sa fii vreun geniu sa te prinzi.
    Trust, but verify.

TabulaWeb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    26th February 2014
    Vârstă
    45
    Posturi
    30
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Ar mai fi nevoie si de 30 de zile, nu doar de un numar anume de posturi.
    In plus, la bar&lobby, postarile nu se contorizeaza, asa ca te chinui degeaba.
    De ce ai impresia ca ma chinui ?
    Poate astazi chiar am timp liber si chef de scris. Cam sarcastic reply-ul tau . Stai linistit, nu am devenit membru pentru a aduna post-uri si rep.

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Eu recomand 150 de euro 4 luni de zile, apoi revenirea la 100 de euro pentru cele 8 luni ramase din an. Pentru ca daca vinzi scump azi nu inseamna ca peste 3 luni cand expira contractul nu mai vinzi deloc. Nu tre sa fii vreun geniu sa te prinzi.
    Suna bine, daca accepta de la inceput 150 de euro. Dar daca nu accepta si tu tii de pret .. practic vei avea 0 pe 12 luni de zile.
    Si sa presupunem ca accepta 150 / luna, de ce sa scazi pretul dupa 4 luni in loc sa-l cresti in ideea in care in astea 4 luni de zile tu te-ai mai ocupat de site, ai mai crescut putin nr de vizitatori, etc ...

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de TabulaWeb Vezi Post
    1. De ce ai impresia ca ma chinui ? Poate astazi chiar am timp liber si chef de scris. Cam sarcastic reply-ul tau . Stai linistit, nu am devenit membru pentru a aduna post-uri si rep.

2. Suna bine, daca accepta de la inceput 150 de euro. Dar daca nu accepta si tu tii de pret .. practic vei avea 0 pe 12 luni de zile.
    3. Si sa presupunem ca accepta 150 / luna, de ce sa scazi pretul dupa 4 luni in loc sa-l cresti in ideea in care in astea 4 luni de zile tu te-ai mai ocupat de site, ai mai crescut putin nr de vizitatori, etc ...
    1. Nu esti nici primul nici ultimul care se comporta asa. Sansele sa fie altfel decat zic sunt prea mici. Dar daca insisti ca ma insel, o sa rog un admin sa te limiteze juma de an in markeplace, ca oricum n-ai venit pentru asta. Si imi voi cere scuze public pentru ca te-am acuzat aiurea. OK?

2. Practic nu vei avea 0, pentru ca nu e singurul client de pe piata si oricum zona respecitva e acoperita de ads care produc. (50 de euro pe luna)

3. Exactly my point!

As adauga ca daca cineva e interesat de spatiul respectiv inseamna ca e valoros. Si niciodata nu este un singur potential client pentru un spatiu publicitar. Sunt mai multi. E doar o chestiune de timp pana se va vinde la pretul corect.
    Trust, but verify.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

M-au contactat si pe mine, eu il cunosc pe tipul de la lyla.ro si i-am zis sa negocieze si pentru mine, astept maine sa vad rezultate
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

@ Geany Cat ai cerut pana la urma pe banner?
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Asa ceva...
    De Bukum în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th July 2011, 15:42
  2. Ce ma sfatuiti sa folosesc ? WP sau Joomla?
    De Lupanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 14th November 2009, 15:49
  3. Ceva nou?
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 23rd June 2008, 14:13
  4. Un script ceva.. ceva sa ma scoata din oala
    De voiculau1 în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th January 2007, 17:45
  5. bla.php?id=Ceva & Ceva