Am citit toate intrebarile de pana acum si m-am minunat de raspunsurile exhaustive.
Totusi, nu inteleg, de ce 258? Nu exista mai multe intrebari, sau nu exista mai multe raspunsuri?
Intrebarea cu numarul 11:
La cate din cele 258 de intrebari trebuie sa raspunzi pentru a te numi expert SEO?
Tom vad ca nu scapa niciuna, deci atentie!!!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Intrebarea numarul e:
As dori sa stiu daca dau mail la
contact@seomaxim.ro sau la
jobs@seomaxim.ro
este posibil sa urc in serps?
Va multumesc.
Caut cu jingle.ro.
Cu suguranta!
Am trimis eu si am urcat in Google de pe pozitia 11 pe pozitia 10,9. Nu ma mai afiseaza ca Google nu stie cu virgula, dar am urcat.
Conditia este sa repeti actiunea zilnic de cateva sute de ori. Asa cum spun si ei, nu e spam...
Respect, maestre!
Mai am 260.
12
Din pacate nu cunosc detalii despre aceste emailuri desprecare vorbiti, dar ca sa scap de "penalizaea" unui raspuns ratat, o sa incerc sa va mituiesc cu un TB in cloud:
https://cloud.mail.ru/promo/. Are aplicatii pentru desktop si mobile si paote fi folosit pentru a transfera fisiere mari, pentru a stoca arhive de poze, pentru mutat date de pe un computer pe altul etc.
Pentru inregistrare e nevoie de un email la mail.ru.
Pentru cei care nu se descurca in limba rusa, ar trebui sa se descurce macar in Google Chrome - click dreapta > translate into English.
Emailul de la mail.ru are si cateva avantaje fata de alte servicii, pe care va las sa le descoperiti singuri. Limba engleza pentru interfata emailului este in dreapta jos:
![]()
Trust, but verify.
Daca o vreti mai mare de 1TB, gasiti la chineji, de 10TB.
![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)