Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
Sa nu crezi ca te-am acuzat de ceva.Dar cand deschizi un astfel de post care va fi citi de toti useri aproape.Daca tu spui ca e plin netul de tepele care le-a dat,de ce ai mai lucrat cu el si acuma mai adaugi inca un post (care nu se stie despre cine este).Nu ajuti pe nimeni in genu asta,si ai spui ca te-ai lamurit despre ce sa spus,eu tot n-am inteles cat a intarziat.Daca plateste scrii subiect inchis si noi am citit degeaba...
La prima fraza recunosc ca si eu imi pun semne de intrebare. De fiecare data cand incep o colaborare cu un nou client, iar daca vad pe Google mai mult de 3 review-uri negative deja nici nu mai stau la discutii.

La ceea ce a spus scoopo: numele userului e mai bine sa fie pastrat secret. Asta am aflat-o pe pielea mea...

Rapsodia: asa cum am mentionat anterior, eu am explicat doar ce as face daca m-as afla in pozitia ta. Avand in vedere ca prestam servicii relativ similare, este foarte posibil sa fi fost abordati chiar de catre aceeasi persoana. Eu, pe de alta parte, l-am refuzat cat de politicos posibil.

Pentru restul: observ ca parerile sunt impartite, insa eu personal sunt de parere ca e mai bine ca aceste lucruri sa fie publice atat pentru evitarea situatiilor similare cat si pentru solutionarea acestora.