Cand am deschis topicul nu m-am gandit decat la faptul ca vom avea opinii suficiente ca sa putem lua cu totii o decizie corecta in astfel de situatii. Despre persoana respectiva e plin netul cu subiecte legate de tepe, nu am publicat numele lui - sau date legate de el - pentru ca voiam sa discutam situatia nu persoana.
In cazul meu am si spus ca nu o consider teapa (pentru unii poate fi, pentru altii nu), daca vrei sa stii despre cine e vorba, iti pot spune in privat. Asa mi se pare corect, daca ar fi trecut o luna sau doua si omul ma ducea cu vorba, atunci postam si numele pentru ca sa se fereasca lumea de el, nu ca sa-mi recuperz neaparat banii.Daca tot ai deschis topicul si NU STII DACA ai luat teapa.
Adevarat, s-a cam scris in ultima vreme de tepe pe forum, culmea ca in mod bizar problemele s-au rezolvat in cateva minute de la postare. Cred ca "rapiditatea" se datoreaza intr-o oarecare masura si postarilor respective.
Sper sa fie cu adevarat de folos celor 20%, tot e un pas inainte. Repet: discut la modul general, subiectul poate fi dezvoltat, exemplificat, etc. Suntem la Bar, deci pe langa o bere, merge si o discutie, cel putin asa consider eu. Daca gresesc, se poate inchide subiectul, pentru mine ceea ce s-a spus pana acum m-a lamutit pe deplin.Deci este un post inutil pentru 80% din userii forumului

Răspunde cu citat