Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
publica numele lui ca sa stim pentru ce anume ai deschis postu..ca asa lumea citeste si colaboreaza in continuare si se mai deschid 10 posturi cu acelasi subiect dar nu este mentionat userul.Deci este un post inutil pentru 80% din userii forumului daca nu stim despre cine e vb...
Sper sa rezolvi problema si sa recuperezi bani pentru munca prestata ca asa este normal.
Cand am deschis topicul nu m-am gandit decat la faptul ca vom avea opinii suficiente ca sa putem lua cu totii o decizie corecta in astfel de situatii. Despre persoana respectiva e plin netul cu subiecte legate de tepe, nu am publicat numele lui - sau date legate de el - pentru ca voiam sa discutam situatia nu persoana.

Daca tot ai deschis topicul si NU STII DACA ai luat teapa.
In cazul meu am si spus ca nu o consider teapa (pentru unii poate fi, pentru altii nu), daca vrei sa stii despre cine e vorba, iti pot spune in privat. Asa mi se pare corect, daca ar fi trecut o luna sau doua si omul ma ducea cu vorba, atunci postam si numele pentru ca sa se fereasca lumea de el, nu ca sa-mi recuperz neaparat banii.

Adevarat, s-a cam scris in ultima vreme de tepe pe forum, culmea ca in mod bizar problemele s-au rezolvat in cateva minute de la postare. Cred ca "rapiditatea" se datoreaza intr-o oarecare masura si postarilor respective.

Deci este un post inutil pentru 80% din userii forumului
Sper sa fie cu adevarat de folos celor 20%, tot e un pas inainte. Repet: discut la modul general, subiectul poate fi dezvoltat, exemplificat, etc. Suntem la Bar, deci pe langa o bere, merge si o discutie, cel putin asa consider eu. Daca gresesc, se poate inchide subiectul, pentru mine ceea ce s-a spus pana acum m-a lamutit pe deplin.