Cum pot rezilia un contract incheiat cu firma care-mi ofera hostingul? Ei spun ca uptime de 99,9%, dar nu prea este asa. Mentionez ca am dat banii in avans pentru un an.
Cum pot rezilia un contract incheiat cu firma care-mi ofera hostingul? Ei spun ca uptime de 99,9%, dar nu prea este asa. Mentionez ca am dat banii in avans pentru un an.
Un avocat?! Despre ce firma e vorba? macar sa stie si altii sa nu se mai friga...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Despre www.inregistrare-domenii.ro este vorba. Azi a fost cazut foarte mult, si se lauda ca au Uptime de 99,9%. Vorbeam cu ei, mergea pe moment, dupa 1 minut, iar cadea si tot asa.
Da, sunt destul de "cunoscuti" si discutati pe forumurile de specialitate... Nu atat pentru caderi cat pentru alte... "probleme"
Ce sa spun, daca persista problema, schimba macazu'...![]()
Tocmai am "preluat" vreo 10 site-uri de la inregistrare-domenii.ro . Si mama ce povesti am auzit![]()
ce naibii de contracte sa mai realizam. eu am cumparat la sf. lui mai un domeiu.ro si la oferta aveam hosting gratis 1 an de zile, 50MB spatiu + 1GB trafic. mi-am instalat phpadsnew-ul sa-mi monitorizez clickurile pe neogen, propriile bannere... azi mi-au suspendat contul fara sa ma anunte. le-am scris si primesc raspunsul: " Din pacate ati abuzat de resursele serverului. De asemena conform conditiilor de gazduire nu se poate sa aveti schimb de bannere, download de software, etc.".
ok, nu am citit conditiile de gazduire dar ce abuz cind eu nu am avut nicodata cred mai mult de 50-60 vizitatori in acelasi timp... si chiar asa, fara sa ma anunte nimic... sunt jenanti... sunt sigur ca daca as fi platit nici nu-i interesa, dar asa ce pot sa fac, a fost oferta... oferta romaneasca...
later edit. am uitat sa specific nu are legatura cu inregistrari-domenii, este o alta firma de hosting
Ultima modificare făcută de lixor; 25th November 2006 la 01:08.
nettissimo.ro. ma uit pe site-ul lor de ceva timp si nu vad conditiile de gazduire...
Da, ar trebui date nume, sa se stie.. Insa as avea totusi o remarca de facut: hai sa nu mai generalizam "oferta romaneasca" ... Nu toti hosterii romani sunt hoti sau idioti... E pacat sa ii bagam pe toti la aceeasi oala...
LATER EDIT
Din cate vad eu, nettissimo sunt si un pic cam seo spameri pe cuvantul 'gazduire' ... apare de exagerat de multe ori, fara rost...
Ultima modificare făcută de Toto; 25th November 2006 la 01:49.
poate este problema mea si am un ghinion enorm in alegerile pe care le fac, dar daca ma apuc acum sa-ti spun toate intimplarile made in .ro mi-ai da dreptate...
5 firme .ro testate si fiecare nu a stiut decit sa ia banii.
oricum aici cind am cumparat domeniul nu l-am luat pt. oferta cu hostingul doar s-a nimerit sa fie asa si mai tirziu m-am decis sa-l si utilizez (hostingul)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)