cateva intrebari
1- exista pe piata romaneasca ceva care sa se apropie cat de cat de cel original?
2- credeti ca ar avea succes?
Mersi.
cateva intrebari
1- exista pe piata romaneasca ceva care sa se apropie cat de cat de cel original?
2- credeti ca ar avea succes?
Mersi.
Ultima modificare făcută de Nic; 25th June 2007 la 04:03.
Din cate stiu eu nu exista un astfel de site romanesc, insa sunt pe cateva site-uri gen cinemagia, cinematex,cinemarx, mymovie, pe care poti gasi informatii despre unele filmele.
Dpdv al succesului, nu stiu ... eu zic ca ar avea ceva sanse in masura ce comentariile sunt bine scrise si apropiate de realitate. Si promovarea lui are o importanta foarte mare deoarece f multi il prefera pe cel international...
moviereads.com - flip pages, not content
1. Da, Cinemagia si nu numai.
2. Categoric NU. Am argumentat aici: http://newsfromromaniannet.blogspot....arch?q=cinefan
Lucian
Faptul ca multi il prefera pe cel international , nu e neaparat un argument contra, sunt sigur ca se va gasi o piata destul de mare care vor prefera sa citeasca descrierea filmului, opiniile si comentariile in romana mai degraba decat in engleza.
Blogul tau este extrem de interesant, si articolul la fel; cinemagia este lider in acest moment, dar o echipa bine organizata si cu un potential bun- nu neaparat ma refer la investite monetara ci doar catia programatori, designerii scriitori de articole extrem de buni si de dedicati, ar depasi imediat cinemagia zic eu, mai ales daca aduc ceva nou.
cinemagia, si + ca a cam rupt gura targului cu trailerele la fiecare film, si am inteles ca urmeaza si titrarea lor..
so e cam greu sa razbati..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)